Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το «κόλπο» που δοκιμάζουν πολλοί για να απογειώσουν την απόλαυση στο σεξ

Το «κόλπο» που δοκιμάζουν πολλοί για να απογειώσουν την απόλαυση στο σεξ

Το σεξ και η σωματική επαφή είναι απόλαυση. Συνθήκη που αφορά όλους τους ανθρώπους. Την στιγμή της σεξουαλικής επαφής μπαίνουμε σε ένα state of mind που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα η ανθρωπότητα προσπαθεί να ανακαλύψει νέους τρόπους για να μαξιμάρει την απόλαυση που νιώθει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Προκαταρκτικά, σεξουαλικά βοηθήματα αλλά και σωματικά τρικ, όλα στην υπηρεσία της απόλαυσης.

Μία τάση που χρησιμοποιείται ευρέως εξίσου και από τα δύο φύλα και ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων είναι το edging.

Τι είναι όμως το edging; Η τεχνική του να σταματάς λίγο πριν φτάσεις στην κορύφωση, το κλειδί για να ελέγχεις το σώμα σου και κατ’ επέκταση τον οργασμό σου. Η πρακτική του να καθυστερείς τον οργασμό σου όσο περισσότερο μπορείς (μόνος ή με σύντροφο), μέχρι να φτάσεις στο σημείο που δεν αντέχεις άλλο και να αφήσεις το σώμα να βιώσει έναν οργασμό που θα σε κλονίσει.

Οι φρενήρεις ρυθμοί ζωής έχουν επιπτώσεις και στη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Όλα πρέπει να γίνονται πιο γρήγορα κάτι που σημαίνει ότι και το σεξ γίνεται πιο… γρήγορο και αποστειρωμένο. Σε αυτό ενδεχομένως να βοηθήσει το edging.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, όταν ένας άνθρωπος σταματήσει λίγο πριν την κορύφωση η περιοχή της πυέλου ερεθίζεται ακόμα περισσότερο, εφόσον έχει αιματωθεί ήδη επαρκώς.

Μπορείς να το κάνεις όσες θέλεις. Μπορεί κάποιος να σταματήσει τον οργασμό όσες φορές αντέχει και όσο παραμένει απολαυστικό για τον ή την ίδια και τον ή την σύντροφό του.


Πηγή