Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τρία βραβεία για την QUEST στα Supplement Awards 2022

Σε μια λαμπερή τελετή που ανέδειξε τους leaders της αγοράς των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, η QUEST απέσπασε 3 μεγάλα βραβεία!

GOLD AWARD για το PREGNALL BIO-PLUS στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για την εγκυμοσύνη». Συνδυάζοντας, μεταξύ άλλων, το φολικό οξύ με τη χολίνη και το DHA, το PREGNALL BIO-PLUS προσφέρει τριπλή υποστήριξη, για την ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του εμβρύου και την υγεία της εγκύου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

GOLD AWARD για το CHOLESTEROL BIOTIX στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα κατά της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων». Όντας το μοναδικό στην ελληνική αγορά που συνδυάζει φυτικές στερόλες με εκχύλισμα Red Yeast Rice (κόκκινη μαγιά ρυζιού) και προβιοτικά, βοηθά πολύπλευρα στη μείωση της χοληστερίνης.

SILVER AWARD για το TUMBIOTIX GOLD στην κατηγορία «Kαλύτερο συμπλήρωμα για τη λειτουργία του εντέρου». Καινοτομεί γιατί αποτελεί το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει το Casperome, μία κλινικά μελετημένη φόρμουλα boswellia serrata, με προβιοτικά, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Τα Supplement Awards 2022 διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS στις αρχές Ιουλίου και επιβραβεύσαν την καινοτομία, την επιστημονική εγκυρότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της QUEST στην Ελλάδα είναι η Douni Health Products.


Πηγή