Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

ΥΓΕΙΑ: Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα «19ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις»

Η Α’ Παθολογική Κλινική του ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με το Άλφα Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών, διοργανώνουν Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα «19ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις», το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

Πρόκειται για ένα επιστημονικό σεμινάριο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 19 χρόνια,  και απευθύνεται σε ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, όπως παθολόγους, χειρουργούς, γυναικολόγους, μικροβιολόγους, δερματολόγους, παιδιάτρους και λοιμωξιολόγους, σε νοσηλευτές, καθώς και σε φοιτητές επιστημών υγείας.

Διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετέχουν ως ομιλητές και πρόεδροι στο σεμινάριο θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, ενδιαφέροντα περιστατικά λοιμώξεων, τα νεότερα για τις νέες και αναδυόμενες λοιμώξεις και τις εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία λοιμώξεων.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας κ. Ματθαίος Φαλάγγας, Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ.

Η
συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα 210 686 7938/210 683 9600 ή συνδεθείτε εδώ: 19ος ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ | Conco Meetings & Events (projector-web.gr)


Πηγή