Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026
Φον ντερ Λάιεν: Θα υπογράψουμε συμβόλαιο για 300 εκατ. δόσεις του εμβολίου των Pfizer και Biontech

Φον ντερ Λάιεν: Θα υπογράψουμε συμβόλαιο για 300 εκατ. δόσεις του εμβολίου των Pfizer και Biontech

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις εξελίξεις με το εμβόλιο του κορονοϊού των εταιρειών Pfizer και Biontech. Υπογραφή για 300 εκατομμύρια δόσεις ανακοίνωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Με μήνυμά της στο twitter η πρόεδρος της Κιμισιόν ανέφερε αρχικά: «Υπέροχα νέα από Pfizer & την BioNTech Group σχετικά με τα επιτυχή αποτελέσματα της τελευταίας κλινικής δοκιμής για εμβόλιο του COVID19» και συμπλήρωσε ότι: «η ευρωπαϊκή επιστήμη λειτουργεί».

Παράλληλα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έκανε γνωστό πως: «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους σύντομα για έως και 300 εκατομμύρια δόσεις. Ας συνεχίσουμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον εν τω μεταξύ».




Πηγή

Ελέγξτε επίσης

10 παθήσεις που το τζίντζερ βοηθάει να αντιμετωπιστούν φυσικά

Εδώ κι αιώνες το τζίντζερ εκτιμάται όχι μόνο ως μπαχαρικό, αλλά και ως ένα ισχυρό …

Daily-News.GR