Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Φροντίδα και πρόληψη με επιβράβευση go4more

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι δύο μήνες με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με την 25η να αποτελεί την παγκόσμια ημέρα κατά της συγκεκριμένης νόσου, που αποτελεί και το συχνότερο καρκίνο που εμφανίζεται στις γυναίκες.

Ο Νοέμβριος, από την άλλη, είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη, με τη 14η να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά αυτής της μεταβολικής νόσου, που θεωρείται η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χρόνια πάθηση στον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντικά όπλα στην αντιμετώπιση των παραπάνω νόσων, όπως και κάθε άλλης νόσου, είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση. «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν», όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας και τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα Βιότυπος μάς υπενθυμίζουν τη σπουδαιότητα της πρόληψης και προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ένα σημαντικό κίνητρο: συγκεκριμένα, με τη χρήση των καρτών της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 10% σε go4more πόντους στο κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων που θα πραγματοποιήσετε έως και 30 Νοεμβρίου. Έτσι, μπορείτε να κάνετε προληπτικές εξετάσεις και να κερδίσετε πόντους που εξαργυρώνονται σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόληψη είναι ζωτικής σημασίας – κλείστε το δικό σας ραντεβού υγείας!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Πηγή