Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Φροντίστε το ήπαρ με γαϊδουράγκαθο, πικραλίδα και αγκινάρα

Το ήπαρ είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα και εκτελεί περισσότερες από 500 γνωστές λειτουργίες που συμπεριλαμβάνουν το μεταβολισμό όλων των χημικών και τη σύνθεση πολλών ζωτικών ουσιών.

Επεξεργάζεται καθημερινά κάθε είδους ουσία από τροφές, φάρμακα, ποτά κ.ά. που εισέρχονται καθημερινά στον οργανισμό μας απλά τρώγοντας, πίνοντας, αναπνέοντας. Το συκώτι μπορεί να στρεσαριστεί για διάφορους λόγους, όπως λ.χ. ιογενείς/βακτηριακές λοιμώξεις, αντίδραση σε φάρμακα, κακή διατροφή,  υπερκατανάλωση τροφής ή/και αλκοόλ κ.ά..

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094592273-0’); });

Η Flora παρασκευάζει αποκλειστικά τη μοναδική φόρμουλα Μilk Thistle Plus, ένα συνδυασμό από τυποποιημένα εκχυλίσματα σπόρων γαϊδουράγκαθου, ρίζας πικραλίδας και φύλλων αγκινάρας, τα ενεργά συστατικά των οποίων συνεργάζονται για να υποστηρίξουν την ηπατική λειτουργία και να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των βλαπτικών τοξινών.

Παραδοσιακά, το γαϊδουράγκαθο χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση του ήπατος, της χοληδόχου κύστης και των νεφρών, επιτρέποντας αυτά τα όργανα να λειτουργούν σε μέγιστη αποδοτικότητα.

Η Silymarin, το σημαντικότερο ενεργό συστατικό του γαϊδουράγκαθου, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα. Ιδιαίτερα βοηθά στην αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων, ενεργοποιώντας την πρωτεϊνική σύνθεση  με την αύξηση της δραστηριότητας του γενετικού υλικού (DNA-RNA).

Παράλληλα, λειτουργεί προστατευτικά, εμποδίζοντας τις τοξίνες να εισχωρήσουν στα ηπατικά κύτταρα αλλά και εξουδετερώνοντας τις τοξίνες που έχουν ήδη εισχωρήσει.

Σύμφωνα με πολλές τυφλές, ελεγχόμενες δοκιμές και κλινικές μελέτες, το γαϊδουράγκαθο βοηθά σημαντικά στη μείωση των οργανικών βλαβών από αλκοόλ, αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης σε ασθενείς με ηπατικές βλάβες, μεταβάλλει ευνοϊκά τα επίπεδα των ηπατικών ένζυμων (τρανσαμινάσες) σε ασθενείς με κίρρωση, ιογενή ηπατίτιδα και λιπώδη διήθηση, βελτιώνει τα συμπτώματα της προκληθείσας τοξικής βλάβης σε όργανα (ναυτία, αδυναμία, απώλεια όρεξης, κόπωση και πόνος), ενώ βοηθά στην αποτροπή βλαβών από χημικά φάρμακα και των πονοκεφάλων που συνδέονται με τη συμφόρηση των οργάνων αποτοξίνωσης.

Τα εκχυλίσματα της ρίζας πικραλίδας και των φύλλων αγκινάρας συμβάλλουν στον καθαρισμό του ήπατος από το συσσωρευμένο λίπος, αυξάνουν την παραγωγή χολής, τονώνουν το πεπτικό, απολυμαίνουν το ουροποιητικό ενώ περιέχουν ινουλίνη, που τρέφει τα φιλικά βακτήρια του εντέρου και διεγείρει το ανοσοποιητικό.

Ο συνδυασμός Γαϊδουράγκαθου – Πικραλίδας – Αγκινάρας στο Μilk Thistle Plus:

  • Αποτοξινώνει και προστατεύει το ήπαρ από την τοξική δράση χημικών, βαρέων μετάλλων, φαρμάκων, δηλητηρίων
  • Συμβάλλει στη μερική αντιστροφή των βλαβών που προκαλούνται από κατάχρηση αλκοόλ
  • Βοηθά το ήπαρ σε περιπτώσεις χρόνιας καταπόνησης
  • Υποστηρίζει την αναπαραγωγή νέων, υγιών ηπατικών κυττάρων
  • Συντελεί στη διατήρηση χαμηλών επιπέδων λιπιδίων
  • Παρουσιάζει αντιδιαβητική δράση κυρίως σε ασθενείς με διαβήτη Β
  • Βοηθά την έκκριση χολής και μειώνει τα συμπτώματα δυσπεψίας και δυσκοιλιότητας

Παρασκευάζεται από τη Flora, Canada.

Διανέμεται αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο από τη MedMelon

τηλ. 2310 449441

medmelon.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή