Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Check up υγείας σε ένα από τα καλύτερα διαγνωστικά κέντρα της Αθήνας

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, γι’ αυτό η προάσπισή της είναι πάνω απ’ όλα. Τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο όλοι υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν γενικές αίματος – ούρων και ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και την κατάσταση υγείας και άλλου είδους απαραίτητες εξετάσεις.

Τα διαγνωστικά κέντρα είναι πολλά, αλλά λίγα είναι αυτά που έχουν στην κατοχή τους μηχανήματα νέας γενιάς εξελιγμένα που προσφέρουν την πλέον έγκυρη διάγνωση και την ασφαλή πορεία εξέτασης για όλους τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς.

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ είναι ένα διαγνωστικό κέντρο στην Αθήνα που είναι κοντά σας εδώ και πολλά χρόνια, τόσο για τις κλασικές αιματολογικές εξετάσεις όσο και για πιο «δύσκολες» και απαιτητικές εξετάσεις όπως αυτές της γαστροσκόπησης.

Λειτουργεί με ραντεβού, τα οποία κλείνονται άμεσα και είναι συμβεβλημένη με τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ.

Εξελιγμένο τμήμα μαγνητικής και αξονικής

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ έχει προμηθευτεί νέους τομογράφους ανοιχτού τύπου, φέρνοντας την μέγιστη άνεση στον εξεταζόμενο. Δεν υπάρχει καμία αίσθηση κλειστοφοβίας και η άνεση χώρου είναι μεγάλη, ώστε κατά τη διάρκεια να μην παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα.

Μικροβιολογικό τμήμα

Σε συνθήκες συνολικής αποστείρωσης πραγματοποιούνται καθημερινά στα εργαστήρια μας αιματολογικές εξετάσεις, από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.

Κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση

Είναι δύο εξετάσεις, οι οποίες φέρνουν φόβο και άγχος στον εξεταζόμενο.  Παραμένουν όμως πολύ διαφωτιστικές στην περίπτωση που ο ιατρός διακρίνει κάποιο περίεργο εύρημα. Η παρουσία αίματος στα κόπρανα και μακροχρόνια  αδικαιολόγητες διαταραχές του εντέρου, καλούν για εξέταση του οργάνου με κολονοσκόπηση. Στα διαγνωστικά κέντρα ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ, σε χαμηλές τιμές, μπορείτε να υποβληθείτε στις εξετάσεις αυτές, με απόλυτη ασφάλεια. Καθοδηγούνται από έμπειρο προσωπικό, το οποίο σας λύνει οποιαδήποτε απορία έχετε κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα διαγνωστικά κέντρα ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ σε Αθήνα (Σεπόλια, Πατήσια) μπορείτε να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα kosmoiatriki.com.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5157982, 210-8640918

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε online και θα πάρετε απάντηση για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατό.

localStorage.clear();


Πηγή