Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Click away τέλος μετά τα νέα μέτρα - Τι θα γίνει με τις παραγγελίες

Click away τέλος μετά τα νέα μέτρα – Τι θα γίνει με τις παραγγελίες

Η απόφαση της κυβέρνησης για την εφαρμογή πιο αυστηρού lockdown με νέα μέτρα μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου «πάγωσε», μεταξύ πολλών άλλων, τη μέθοδο του click away.

Την ίδια ώρα, προβληματισμό δημιουργούν οι εκατοντάδες παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και περιμένουν να παραδοθού,, ένα ζήτημα που αναμένεται να λυθεί με δυο εναλλακτικούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αναφέρει πως οι ίδιοι οι επιχειρηματίες θα φροντίσουν να μεταθέσουν τις ημερομηνίες παραλαβής στις 11 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία ενδέχεται άρση των νέων μέτρων περιορισμού. Εναλλακτική λύση είναι η αποστολή των προϊόντων από εταιρείες ταχυμεταφορών στα σπίτια των αγοραστών.

«Δυστυχώς το ελληνικό εμπόριο υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με μία ακόμη αρνητική εξέλιξη. Ενώ προετοιμαζόμασταν για το σταδιακό άνοιγμα με την εφαρμογή του click inside», κάνουμε ένα μεγάλο πισωγύρισμα κλείνοντας τα καταστήματα μας», δήλωνε πριν από λίγες ημέρες στο protothema.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Όσοι καταναλωτές ήταν να παραλάβουν το επόμενο διάστημα προϊόντα από καταστήματα, μικρά και μεγάλα, καλό είναι να επικοινωνήσουν με αυτά προκειμένου να δρομολογήσουν τον τρόπο που θα πάρουν στα χέρια τους τα προϊόντα.


Πηγή