Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024
Λαμπερά μαλλιά με τέσσερα απλά μυστικά

Λαμπερά μαλλιά με τέσσερα απλά μυστικά

Χαρίστε στα μαλλιά σας τη λάμψη που τους αξίζουν

Τα λαμπερά μαλλιά δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο. Παρακάτω θα βρεις πώς μπορείς να έχεις συνέχεια λαμπερά μαλλιά εύκολα και απλά!

Σαν μωρό: 
ειδικά αν είσαι μανούλα τι καλύτερο για λαμπερά μαλλιά χωρίς να κάνεις και έξτρα έξοδα; Αν αγόραζες μέχρι τώρα εξειδικευμένα προϊόντα που κόστιζαν μια περιουσία τότε καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν για μωρά που δεν έχει χημικά. Εξάλλου έχεις δει πόσο λαμπερά είναι πάντα τα μαλλάκια των μωρών;

Μην λούζεσαι και κάθε μέρα: εντάξει θέλεις να έχεις πάντα λαμπερά αλλά κυρίως φροσκολουσμένα μαλλιά αλλά δεν χρειάζεται να τα λούζεις κάθε μέρα. Εκτός του ότι γλιτώνεις και χρήματα -από σαμπουάν, μαλακτικά και μάσκες που κοστίζουν ακριβά αν λούζεσαι κάθε μέρα- θα αφήσεις και τα φυσικά έλαια του κεφαλιού σου να κάνουν το θαύμα τους.

Το να λούζεσαι κάθε δεύτερη μέρα δεν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν λαδωμένα αλλά αντίθετα πιο λαμπερά στην περίπτωση που δεν έχεις λιπαρότητα.

Το μαλακτικό σου: αν κάθε φορά που αγοράζεις μαλακτικό παίρνεις ό,τι βρεις μπροστά σου και δεν κοιτάζεις να είναι το σωστό για τα δικά σου μαλλιά ανάλογα με τον τύπο τους, τότε ποτέ δεν θα τα δεις τέλεια όση μάσκα και αν τους απλώσεις! Βρες το σωστό μαλακτικό αυτό που είδες πως κάνει τα μαλλιά σου λαμπερά και μην αλλάζεις συνέχεια.

Tα καλά λιπαρά 
είναι πολύ σημαντικά για υγιή και λαμπερά μαλλιά χωρίς να χαλάσεις χρήματα για την ιδιαίτερη περιποίηση των μαλλιών σου.

Οι ξηροί καρποί και τα αμύγδαλα, ο σολομός, ο τόνος είναι τροφές που όχι μόνο κάνουν καλό στον οργανισμό σου αλλά και στα μαλλιά σου. Η φυσική λάμψη των μαλλιών σου γίνεται πιο έντονη όταν είναι υγιή και αν εντάξεις αυτές τις τροφές στην διατροφή σου θα δεις μέσα στον πρώτο μήνα την διαφορά!

Πηγή: womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση