Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
O Όμιλος Ιατρικου Αθηνών είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και στα δύσκολα

O Όμιλος Ιατρικου Αθηνών είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και στα δύσκολα

Κάθε μέρα είναι και μία μάχη! Αυτή είναι η πραγματικότητα για το προσωπικό του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.  Γεγονός που αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο αυτές τις κρίσιμες ημέρες που η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης μάχεται ενάντια της πανδημίας του κορονοϊού.

Μέσα απο τη νέα καμπάνια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών βλέπουμε την μικρή ιστορία μίας ιατρού που δίνει την καθημερινή της μάχη, στην οποία συμπυκνώνονται η προσφορά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών απέναντι στην πανδημία και η διασφάλιση ότι όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους.

Απο την πρώτη στιγμή ο Όμιλος ανταποκρίθηκε ώστε να βοηθήσει τους πολλούς απέναντι σε αυτή την απειλή και έθεσε ώς πρώτη του προτεραιότητα την ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων, αλλά και των επισκεπτών. Για τον λόγο αυτό προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή ειδικών μέτρων από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης με στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών με την ελπίδα ότι όταν βγούνε οι μάσκες θα φανερώσουν χαμόγελα.

Όλες οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνέχισαν τη λειτουργεία τους βάση των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σήμερα μπορούν ξανά να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις επισκεφθούν.

Παράλληλα, ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέχοντας στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας την Κλινική Περιστερίου για νοσηλεία ασθενών (μη covid-19) ώστε να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς.

Γιατί όταν είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά είσαι και στα δύσκολα


Πηγή