Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο άντρας που έχει 100 οργασμούς τη μέρα!

Ο άντρας που έχει 100 οργασμούς τη μέρα!

Τον δικό του «εφιάλτη» περιγράφει ο Dale Decker

Το δικό του «Γολγοθά» ζει ο Dale Decker ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει 100 οργασμούς τη μέρα και όπως λέει ο ίδιος δεν απολαμβάνει κανέναν από αυτούς.

Ο 37χρονος είναι ο πρώτος άνδρας που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το σύνδρομο επίμονης διέγερσης γεννητικών οργάνων.

Του εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2012, σύμφωνα με την Daily Mail, όταν υπέστη ένα μικρό ατύχημα και πηγαίνοντας στο νοσοκομείο είχε πέντε οργασμούς. Ο ίδιος περιγράφει τη συγκεκριμένη στιγμή ως «αηδιαστική και φρικτή».

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, το τραύμα στα πυελικά νεύρα μπορεί να προκαλέσει υπερευαισθησία στα γεννητικά όργανα. Ο ίδιος ζει απομονωμένος σπίτι του υπό το φόβο μήπως έρθει σε οργασμό τη στιγμή που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

«Φανταστείτε να είστε στην κηδεία του πατέρα σας, να έχετε γονατίσει δίπλα στο φέρετρο για να τον αποχαιρετίσετε και εκεί να έχετε εννέα οργασμούς. Και όλα αυτά την ώρα, που όλη η οικογένεια στέκεται πίσω από την πλάτη σας. Κάτι τέτοιο σε κάνει να μην θες να έχεις οργασμό ποτέ ξανά στη ζωή σου», εξηγεί ο ίδιος.

Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Ακόμα κι αν σωματικά αισθάνεσαι καλά, νιώθεις αηδιασμένος. Αν είσαι σε δημόσιο χώρο, αν είσαι μπροστά σε παιδιά… Είναι φρικτό και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά πολύ γρήγορα. Μία φορά μου είχε συμβεί μέσα σε ένα μανάβικο και περίπου 150 άτομα είχαν γυρίσει και με κοιτούσαν. Γιατί να βγω από το σπίτι, αν είναι να ζω κάτι τέτοιο;»

Ο 37χρονος είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους, 12 και 11 ετών. Η σύζυγός του κάνει τα πάντα για να τον στηρίξει ψυχολογικά, αλλά παραδέχεται ότι «είναι δύσκολο να ζεις με αυτήν την κατάσταση».

«Δεν μπορεί να εργαστεί και να προσφέρει στην οικογένειά του κι έτσι το βάρος έχει πέσει πάνω μου. Δεν κάνουμε πράγματα μαζί ως αντρόγυνο και μαλώνουμε για ασήμαντα πράγματα. Μάλιστα κάποιες φορές κοιμόμαστε σε ξεχωριστά κρεβάτια γιατί πολλές φορές έρχεται σε οργασμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr