Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Πέντε φιλιά την ημέρα το μυστικό της τέλειας σχέσης

Πέντε φιλιά την ημέρα το μυστικό της τέλειας σχέσης

Πώς να κρατήσετε χαρούμενο το άλλο σας μισό

Το μυστικό για μια τέλεια σχέση είναι η παραδοχή του λάθους μετά από ένα καυγά, πέντε φιλιά την ημέρα και σεξ δύο φορές την εβδομάδα, αποκαλύπτει σχετική έρευνα.

Όπως γράφει η Βρετανική Telegraph τα βασικά συστατικά για μια ισορροπημένη και πετυχημένη ερωτική σχέση είναι, εκτός από τα παραπάνω, το ζευγάρι να έχει διαφορά ηλικίας τρία περίπου χρόνια, και να γεύεται υπέροχα εδέσματα σε ένα ρομαντικό δείπνο μια φορά το μήνα.

Άλλοι καθοριστικοί παράγοντες για να κρατήσετε το άλλο σας μισό χαρούμενο είναι να μοιράζονται οι δουλειές του σπιτιού και να υπάρχει το ίδιο γούστο στις ταινίες.

Η λίστα με τους 20 παράγοντες ευτυχίας ενός ζευγαριού, σημειωτέων δεν περιλαμβάνονται τα παιδιά, διαμορφώθηκε έπειτα από γκάλοπ σε περίπου 2000 ενήλικες.

Ανάμεσα σε αυτά που τονώνουν σαν ένεση μια σχέση, είναι να λέγεται το «σ’αγαπώ» τουλάχιστον μια φορά την ημέρα-ειδικά πριν πάτε για ύπνο – και σχετικά με το σύντροφό σας αυτός θα πρέπει να είναι και ο καλύτερος σας φίλος. Τα καλό νέο για όσους τρέμουν στην ιδέα του γάμου είναι ότι για μια τέλεια σχέση, η εκκλησία, τα στέφανα και το νυφικό δεν είναι απαραίτητα: δηλαδή η ευτυχία δεν κρύβεται στο γάμο.

«Είναι ενθαρρυντικό ότι η ιδανική σχέση βασίζεται σε απλά πράγματα, όπως είναι για παράδειγμα τα κοινά ταξίδια», σημειώνει εκπρόσωπος της εταιρείας δημοσκοπήσεων, Andrew Robertson.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση