Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Smartlipo, το όπλο ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Smartlipo, το όπλο ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Φανταστείτε να μπορούσατε να απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό πάχος, με τρόπο μη επεμβατικό, ασφαλή και ανώδυνο. Για πολλούς από εμάς, το σενάριο αυτό μοιάζει εξωπραγματικό ή πολλά υποσχόμενο. Ωστόσο, η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική έχει στα χέρια της την «θεραπεία – όπλο» που νικά τα αντιαισθητικά παχάκια, χωρίς νυστέρι και χειρουργείο.

Ο λόγος για την καινοτόμο μέθοδο της Αναίμακτης Laser Λιποαναρρόφησης. Πρόκειται για την πλέον ασφαλή και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο εξάλειψης του συσσωρευμένου λίπους από περιοχές όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά (ψωμάκια), οι γάμπες, οι μηροί, οι γλουτοί, η πλάτη, τα μπράτσα και το διπλοσάγονο. Η δύναμη του Laser ND-Yag δρα συνδυαστικά ενάντια σε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, εξηγεί:

«Η εφαρμογή των σύγχρονων, μη επεμβατικών μεθόδων της Πλαστικής Χειρουργικής κερδίζει συνεχώς έδαφος και στα δύο φύλα.  Η μέθοδος της Laser Υποβοηθούμενης Λιποαναρρόφησης επιτυγχάνει άμεση λιπόλυση και σύσφιγξη χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που ενέχουν αντίστοιχες επεμβατικές μέθοδοι, αφού πραγματοποιείται με ασφάλεια στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του Δερματολογικού Ιατρείου. Η χορήγηση τοπικού αναισθητικού διαλύματος, και όχι γενικής αναισθησίας, επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να επιστρέψει στις κοινωνικές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις την ίδια κιόλας ημέρα, εφόσον εκείνος το επιθυμεί.

Πρακτικά, η θεραπεία αποτελείται από τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο, γίνεται έγχυση του τοπικού αναισθητικού απευθείας στην προβληματική περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια, η οπτική ίνα του laser εισέρχεται υποδερμικά μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής, λιώνοντας τα λιποκύτταρα χωρίς να τραυματίζει τους γύρω ιστούς. Η θερμική ενέργεια του laser και ο μικροτραυματισμός που προκαλείται, προάγουν την νεοκολλαγονογένεση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το ρευστοποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μια λεπτής και ατραυματικής κάνουλας.

Ανάλογα με το μέγεθος της προβληματικής περιοχής και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια συνεδρία διάρκειας 1-2 ωρών είναι αρκετή. Η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς να απαιτείται συρραφή καθώς οι οπές κλείνουν μόνες τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή επικοινωνήσετε με μία από τις κλινικές:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Περιστέρι: +30 210 5715501

Πειραιά: +30 210 4100601

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδο: +30 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: +30 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Email: [email protected]

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ




Πηγή