Τετάρτη , 8 Μάιος 2024

Tο instaDoctor.gr φέρνει την επανάσταση στην εύρεση ιατρού!

To instadoctor.gr ήρθε για να γίνει το αγαπημένο σας εργαλείο για να βρείτε γιατρό και να κλείσετε ραντεβού μαζί του!

Η νέα πλατφόρμα, που μόλις βγήκε στον «αέρα», περιλαμβάνει έναν αξιόπιστο κατάλογο από γιατρούς κάθε ειδικότητας! Έτσι, ο χρήστης μπορεί να βρει τον γιατρό που ψάχνει στην περιοχή που τον ενδιαφέρει, με μία μόλις αναζήτηση. Από εκεί και πέρα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον γιατρό που προτιμά μέσα από μία λίστα με πλούσιες και πολύ χρήσιμες πληροφορίες που έχει συλλέξει και επαληθεύσει η ομάδα του instaDoctor!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον πιο εύκολο τρόπο μπορεί κανείς να βρει έναν πραγματικά καλό γιατρό που βρίσκεται κοντά του και θα τον εξυπηρετήσει άμεσα!

Μάθετε πώς δουλεύει και τα πλεονεκτήματα του instadoctor.gr.

Αμεσότητα και ευκολία

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που έχουν οι ασθενείς είναι ότι μπορούν να βρουν γιατρό άμεσα. Δεν χρειάζεται ούτε να ψάχνουν τηλεφωνικούς καταλόγους, ούτε να βρουν το χρόνο για να πάρουν τηλέφωνα εντός ωραρίου του εκάστοτε ιατρείου, ούτε να τραβήξουν καμία άλλη ταλαιπωρία.

Το instadoctor.gr είναι ιδιαίτερα απλό και εύκολο στη χρήση. Με μία απλή αναζήτηση μπορεί ο καθένας να βρει πολύ εύκολα την ειδικότητα γιατρού που τον ενδιαφέρει και στην περιοχή που επιθυμεί.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι, επίσης, ότι μπορεί κανείς να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τον βολεύει, από τον υπολογιστή ή το κινητό του και έχοντας στην οθόνη του ένα ημερολόγιο με όλα τα διαθέσιμα ραντεβού του γιατρού, να επιλέξει αυτό που τον βολεύει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφίλ ιατρού

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το προφίλ του κάθε γιατρού.

Το instadoctor.gr έχει συγκεντρώσει για τον κάθε γιατρό μία σειρά από πληροφορίες, όπως η εκπαίδευσή του, η εμπειρία του και τυχόν προϋπηρεσία σε σχετικά περιστατικά, το κόστος της επίσκεψης, τα ταμεία που δέχεται (αν δέχεται ΕΟΠΥΥ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία που καλύπτει), φωτογραφίες και βίντεο αλλά και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τη μέθοδο θεραπείας που θα ακολουθήσει ο γιατρός, τις πλήρεις υπηρεσίες που παρέχει, σχετικά περιστατικά που έχει αναλάβει στο παρελθόν κ.α.

Ραντεβού με βιντεοκλήση

Το instadoctor.gr αποτελεί, επίσης, ιντερνετικό σημείο συνάντησης ασθενούς-γιατρού. Στις περιπτώσεις που είναι εφικτό, μπορεί ο εκάστοτε χρήστης να πραγματοποιήσει μέσα από την πλατφόρμα διαδικτυακό ραντεβού με τον γιατρό του, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Δωρεάν χρήση

Για όλες αυτές τις παροχές δεν υπάρχει καμία χρέωση για τον χρήστη. Το κόστος του ραντεβού παραμένει το ίδιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξειδικευμένη αναζήτηση

Ο χρήστης μπορεί να κάνει ακόμα πιο εξειδικευμένη αναζήτηση, χρησιμοποιώντας φίλτρα. Αφού επιλέξει ειδικότητα και περιοχή, μπορεί επίσης να κάνει αναζήτηση με μία συγκεκριμένη υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από τον γιατρό (π.χ. καθαρισμός δοντιών) ή να βάλει φίλτρο ανάλογα με τις παροχές του γιατρού, όπως αν αναλαμβάνει χειρουργεία, περιστατικά παιδιών, αν δέχεται πληρωμή με κάρτα, αν κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, αν υπάρχουν ειδικά κόστη για ΑμεΑ, ανέργους ή φοιτητές κ.α.

Μπες τώρα στο instadoctor.gr και βρες άμεσα και αξιόπιστα τον γιατρό που χρειάζεσαι.


Πηγή