Πέμπτη , 4 Ιούνιος 2020

Αυτό είναι το μυστικό για να κάνει όλες τις γυναίκες να τρέχουν πίσω σου

Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες είναι πλέον το ίδιο ανασφαλείς, όσο και οι γυναίκες και αναγκάζονται να ασχοληθούν με το γυμναστήριο, τις τρίχες αλλά και το στιλ και τώρα έφτασε η ώρα να σου κάνουμε ένα… δωράκι. 

Στόχος μας είναι να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση των ανδρών και να μπορέσουν να πάρουν τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν το κυνήγι προς τις γυναίκες με στόχο φυσικά το σεξ. 

Έχουμε και λέμε: Αν για να βγεις για έναν απλό καφέ, λούζεσαι με κολόνια, αμέσως μετά το ξύρισμα βάζεις 10 τόνους after shave και γενικότερα θέλεις να είσαι μονίμως μυρωδάτος και μοσχοβολιστός, τότε να σε ενημερώσουμε ότι τόσο καιρό κάνεις τα πάντα λάθος, μιας και το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται αλλού.

Λοιπόν, φάε σκόρδο και γίνε απλά ακαταμάχητος! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν νέες έρευνες, οι οποίες ανακάλυψαν ότι ο αντρικός ιδρώτας που αναδύει μία εσάνς σκόρδου, είναι το μυστικό για να ξετρελάνεις μία γυναίκα. Αυτό συμβαίνει γιατί το σκόρδο είναι υψηλής περιεκτικότητας σε θρεπτικά στοιχεία κάτι που δίνει την εντύπωση της υγείας.

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Εκτός όλων των άλλων, περιέχει αντιβιοτικά, εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια, καταπολεμά την υψηλή αρτηριακή πίεση και προλαμβάνει αρκετές μορφές καρκίνου. Και επειδή εμείς μιλάμε πάντα με αποδείξεις, οι ερευνητές λοιπόν, χρησιμοποίησαν 42 άντρες συνολικά στο πείραμα, ζητώντας σε κάποιους να φάνε ωμό σκόρδο, σε άλλους να πάρουν χάπι σκόρδου και σε κάποιους να μη φάνε καθόλου! Στη συνέχεια, ζητήθηκε από 82 γυναίκες να μυρίσουν τον καθένα ξεχωριστά και να πουν αν βρίσκουν την μυρωδιά τους είναι ευχάριστη, ελκυστική, αντρική ή έντονη.

Τα αποτελέσματα σίγουρα ξάφνιασαν πολλούς, καθώς οι άντρες που είχαν καταναλώσει σκόρδο σε οποιαδήποτε μορφή, ήταν πολύ πιο ελκυστικοί και λιγότερο έντονοι! Θέλεις κι άλλη δικαιολογία για να γίνεις και επισήμως… σκορδοφάγος;


Πηγή