Τρίτη , 25 Ιανουάριος 2022

Η «καυτή» απάντηση της Ιωάννης Τούνη – «Δεν γ… ούτε με αίτηση»!

Το… τερμάτισε για ακόμα μια φορά η Ιωάννα Τούνη με σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Τούνη έχει… τρελάνει κόσμο με αυτά που ανεβάζει στο Instagram. Η εκρηκτική ξανθιά συχνά ανάβει… φωτιές με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που επιλέγει να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό κι αυτό έγινε ξανά.

Μιλάμε, άλλωστε, για ένα από τα πιο «καυτά» κορίτσια της ελληνικής show biz που μένει διαρκώς στην επικαιρότητα με όσα κάνει και λέει τα οποία… τρελαίνουν τους πάντες. Ειδικότερα τον ανδρικό πληθυσμό.

Δεν είναι, άλλωστε, ψέμα πως έχει έναν από τους πιο hot λογαριασμούς στο Instagram, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το απίστευτο κορμί της.

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεό της με… μαγιό σε ένα πασίγνωστο χιονοδρομικό κέντρο της Βορείου Ελλάδας. Ένας από τους followers που έχει, επέλεξε να της κάνει ένα σχόλιο κι αυτή απάντησε με τρόπο που μόνο… ευγενικό δεν τον λες!

Κάτω από το βίντεο που πόσταρε η Ιωάννη Τούνη ήρθε η απάντηση… φωτιά, που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί και το επίμαχο ποστάρισμα της γνωστής καλλονής…


Πηγή