Τρίτη , 25 Φεβρουάριος 2020

Η Σοφία θα σε κάνει να… κολλήσεις μαζί της!

Η Σοφία είναι από τις γυναίκες που μόλις την δεις σίγουρα θα την… ερωτευτείς.

Εντάξει μπορεί να είμαστε λίγο… υπερβολικοί αλλά η όμορφη μελαχρινή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που θα συναντήσεις στην Ελλάδα. Βέβαια, αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, μια και έχει γονίδια από την Ρωσία, όπου γεννήθηκε αλλά και απ’ όπου είναι η μητέρα της.

Η 23χρονη μελαχρινή έχει σπουδάσει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και εργάζεται σε ξενοδοχεία της Μυκόνου. Εκεί μπορείτε να βρείτε το μεγαλύτερο χρόνο, ενώ το υπόλοιπο προσπαθεί να κάνει ταξίδια έχοντας ως… βάση την Λαμία. Αγαπημένο της μέρος στην Ελλάδα είναι η Κρήτη και μετά το «νησί των ανέμων».

Η γλυκιά Σοφία Μαμπεντζίεβα, για την οποία και σας γράφουμε, είναι δυναμική, αλλά και ταυτόχρονα ευαίσθητη σε πολλά θέματα, ειδικά αν έχουν να κάνουν με παιδιά και ζώα. Το δυνατό της σημείο εσωτερικά είναι πως είναι θετικός και συνεσταλμένος άνθρωπος, ενώ εξωτερικά αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα μάτια και το χαμόγελό της.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Όνειρο της όμορφης Ελληνίδας είναι να πετύχει πολλά πράγματα στο επάγγελμά της, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ευτυχισμένη με την σχέση της.

Δείτε…


Πηγή