Τρίτη , 22 Σεπτέμβριος 2020

«Κόλαση»! Το μοντέλο που αποκαλείται «Βασίλισσα του σκότους» θα σε τρελάνει (videos+photos)

Η μαύρη καλλονή έρχεται για να ανατρέψει όλα τα στερεότυπα και να βάλει φωτιά στη φαντασία του!

Όσοι έχετε αδυναμία στη… σοκολάτα, θα λατρέψετε το πασίγνωστο μοντέλο. Μιλάμε φυσικά, για την Nyakim Gatwech από το Σουδάν που έχει ανακηρυχθεί «Βασίλισσα του Σκότους». Και όχι άδικα, αφού είναι το πλέον «καυτό» κορίτσι και εξάπτει τη φαντασία με τις πόζες που παίρνει και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Για να καταλάβετε το πόσο διάσημη έχει γίνει μέσα από τη σελίδα της, αυτή τη στιγμή η αξία της στο «χρηματιστήριο» των μοντέλων ανέρχεται στα 4 εκατ. δολάρια, με την ίδια να ζει μόνιμα στις ΗΠΑ πλέον αλλά ποτέ να μην ξεχνά την καταγωγή της και να την τιμά με το προσωνύμιο που έχει διαλέξει, λέγοντας πως αντιπροσωπεύει ένα έθνος μαχητών! Παράλληλα, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της, το σκούρο του δέρματος ήταν η αιτία για να δεχθεί αρκετό bullying σαν παιδί, με αποτέλεσμα να το μετατρέψει τώρα σε ένα «όπλο» τόσο για τη δουλειά της όσο και για να περάσει κοινωνικά μηνύματα!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα στο εξωτερικό δημοσιεύτηκε η ψευδής είδηση ότι ανακηρύχθηκε το μοντέλο με το πιο σκούρο δέρμα στον πλανήτη, από το βιβλίο Γκίνες, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε αυτόματα. Οι υπεύθυνοι των ρεκόρ γκίνες ξεκαθάρισαν πως ποτέ δεν θα έμπαιναν σε μια τέτοια διαδικασία, να αναφερθούν στο χρώμα του δέρματος σαν ξεχωριστή κατηγορία αφού αυτό θα ήταν ρατσιστικό…

Σε κάθε περίπτωση, η «Βασίλισσα του Σκότους» μπορεί να… φωτίσει την ημέρα σου ρίχνοντας μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που υπάρχουν στο προφίλ της στο Instagram. Ολες δεν μπορούσαμε να στις προσφέρουμε, γιατί ξεπερνούν τις 10.000! Οπότε, όταν… χορτάσεις θέαμα εδώ, πέρνα μια βόλτα από το προφίλ της και… δεν θα ξεκολλάς!


Πηγή