Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Άνα Ιβάνοβτς πόσο μας λείπουν τα σερβίς σου

Καταραμένε Σβαϊνστάιγκερ, ακόμα σε ζηλεύουμε.

Πολύ πριν τη Μαρία Σάκκαρη, την Σαμπαλένκα ή την Μπαντόσα, το γυναικείο τένις εκτός από υψηλότατο επίπεδο, μας προσέφερε και κάτι πολύ όμορφο στο μάτι. Μην πάει το μυαλό σου στην εποχή που η Άνα Κουρνίκοβα κατακτούσε τα πλήθη χωρίς καν να κερδίσει Grand Slam, μιλάμε για πιο μετά.

Άντε πάλι με το «Tsitsidosa»

Σαφώς και εκείνη η περίοδος ανήκε στην Σερένα Γουίλιαμς και την Μαρία Σαράποβα, ωστόσο όποιος εκτιμούσε παραπάνω τον συνδυασμό ομορφιάς και ταλέντου, ήξερε καλά ποια τενίστρια να παρακολουθήσει. Και όνομα αυτής, Άνα Ιβάνοβιτς.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

H «πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» όπως την έχει αποκαλέσει στο παρελθόν ο Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να έχει εγκαταλείψει τα κορτ από το 2016  (ήταν 29 χρονών τότε), στα μάτια μας όμως παραμένει η καλλονή του τένις.

Σαφώς και τα Grand Slam δεν ήταν ανάλογα με την ομορφιά της, αν και ξεχνάμε ότι έχει κατακτήσει το 2008 Ρολάν Γκαρός και λίγες μέρες αργότερα, ανέβηκε στο νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Σήμερα γίνεται 36 ετών και το νιώθουμε στο πετσί μας ότι το τένις δεν είναι ίδιο μετά την αποχώρησή της.

 

 

Εμείς θα θυμόμαστε με μεγάλο καημό τα σερβίς της, τις μόνες στιγμές δηλαδή σε έναν αγώνες της που η κάμερα εστίαζε στην υπέροχη αυτή παρουσία που λέγεται Άνα Ιβάνοβιτς. Και θα ζηλεύουμε -θα προσκηνούμε δηλαδή- τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ που είναι σύζυγός της.

 




Πηγή