Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ένα “Ασθενοφόρο” λόγω Eiza Gonzalez

Η ηθοποιός από το Μεξικό είναι η νέα Μούσα της στήλης “WOMEN”.

Είναι ο καλύτερος ρόλος της ζωής της; Όχι. Είναι ο κατάλληλος ώστε να μπει ένας κλισέ τίτλος για το άρθρο; Ξεκάθαρα. Το “Ασθενοφόρο” είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ ληστείας του 2022 σε σκηνοθεσία και συμπαραγωγή του Michael Bay και σενάριο Chris Fedak, στην οποία πρωταγωνιστεί η Eiza Gonzalez. Η ηθοποιός από το Μεξικό είναι το νέο μας κινηματογραφικό crush. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eiza Gonzalez (@eizagonzalez)

 

Οι λόγοι ξεκάθαροι. Γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1990 στο Μέξικο Σίτι και σε ηλικία 12 ετών δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα της ζωής της. Ο πατέρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα και η ίδια έχει αναφέρει τον θάνατο του πατέρα της ως την πιο ισχυρή επιρροή στην καριέρα της. Το ταξίδι της στην υποκριτική ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών και σύντομα θα τη δούμε στο πλευρό του Henry Cavill στο The Ministry of Ungentlemanly Warfare σε σκηνοθεσία Guy Ritchie. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eiza Gonzalez (@eizagonzalez)

 

Όταν δεν καταπιάνεται με την υποκριτική, ασχολείται με το τραγούδι έχοντας κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα της singles. Θέλεις να δεις περισσότερα για εκείνη; Φυσικά και θέλεις και γι’ αυτό δεν έχεις παρά να περάσεις μία βόλτα από την gallery.

 




Πηγή