Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ένα τριήμερο στις Κυκλάδες με την Mariia Derevianko

Κανείς δεν βαρέθηκε με το μοντέλο από την Ουκρανία.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά οι επαγγελματικές επιλογές της την οδήγησαν στην Βαρκελώνη. Εκεί που διαμένει τα τελευταία χρόνια και αποτελεί την βάση της. Μία βάση που συχνά πυκνά την αποχωρίζεται διότι πρέπει να ταξιδέψει σε άλλους προορισμούς. Η δουλειά της το απαιτεί και η ίδια το απολαμβάνει. Εξάλλου αυτός είναι και από τους λόγους που πολλές γυναίκες ονειρεύονται να ασχοληθούν με το modelling: Τα ταξίδια.

Οι δύο κολλητές που θα ήθελες να πετύχεις στις διακοπές σου

Σημερινή Μούσα της στήλης «WOMEN» είναι η Mariia Derevianko. Ένα μοντέλο που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη και έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο των πιο διάσημων περιοδικών μόδας.

Ωστόσο δεν είμαστε εδώ για να ασχολούμαστε μόνο με τα επαγγελματικά. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τις απολαύσεις της. Όπως είπαμε είναι τα ταξίδια. Αλλά φυσικά είναι και οι καλοκαιρινές διακοπές. Λατρεύει τον μεσογειακό ήλιο, τις παραλίες, τη θάλασσα και τα μπικίνι. Ο απόλυτος συνδυασμός που κανείς ποτέ δεν μετάνιωσε. Παρακάτω θα δεις τους λόγους που τον λατρεύουμε κι εμείς. Και η Mariia έχει βάλει το χεράκι της.

 


Πηγή