Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Αν τολμάς… πλησίασέ τη: Το «καυτό» κορίτσι του «Ιβάν Ντράγκο» τα σπάει! (video+photos)

Ο Ντολφ Λούντγκρεν παραμένει «φέτες» και για αυτό έχει στο πλευρό την ξανθιά καλλονή που τραβάει τα βλέμματα αλλά «φωνάζει»… μην αγγίζετε!

Γνωστός από τον ρόλο του «Ιβάν Ντράγκο» στην ταινία «Ρόκι», με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Σουηδός ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν σε όλη την καριέρα του έπαιξε τον ρόλο του… θηρίου. Το παρουσιαστικό του, άλλωστε, ευνοούσε και ευνοεί ακόμα και στα 62 του την ενσάρκωση τέτοιων χαρακτήρων.

Ο Σουηδός σταρ του κινηματογράφου, μάλιστα, έχει σχέση με μια γυναίκα σχεδόν… 40 χρόνια νεότερη από αυτόν η οποία είναι… εκθαμβωτική. Ο λόγος για την 24χρονη Έμα Κρόκνταλ, από τη Νορβηγία. Μια εντυπωσιακή ξανθιά που… τραβάει τα βλέμματα, αλλά σίγουρα για να την πλησιάσει κανείς το σκέφτεται τρεις και τέσσερις φορές αφού έχει στο πλευρό της τον… Ιβάν Ντράγκο!

Μάλιστα, πρόσφατα ο Ντολφ Λούντγκρεν βίωσε και ένα ευτράπελο, έχοντας στο πλευρό του την Έμα Κρόκνταλ. Κάποιοι που τους είδαν μαζί, πέρασαν την πανέμορφη Νορβηγίδα για την… κόρη του και έκαναν τη σχετικά πλάκα στον «Ιβάν Ντράγκο». Μέχρι ένα σημείο βέβαια, γιατί δεν είναι και όλοι… Σταλόνε έτσι ώστε να τον βγάλουν νοκ-άουτ σε περίπτωση που… φορτώσει και τους πάρει στο κυνήγι!

Δείτε το σχετικό photostory και θα καταλάβετε…


Πηγή