Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Από εφηβικούς έρωτες, έχουμε την Shannon Elizabeth

Κλείνει 50 χρόνια ζωής και πέρα από τον εμβληματικό της ρόλο στο «American Pie», σήμερα είναι μία οικολογική φωνή που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook και μας θυμίζει τα γενέθλια των φίλων μας. Συγγνώμη αλλά τόσα έχουμε στο κεφάλι μας, δεν μπορούμε να θυμόμαστε την ημέρα που εσύ θεωρείς σημαντική και πιστεύεις ότι βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος. Ωστόσο είναι και κάποια γενέθλια που δεν μπορείς να τα προσπεράσεις. Δεν χρειάζεσαι το Facebook ώστε να στα υπενθυμίσει. Έχουν φωλιάσει στην κάρτα μνήμης του εγκεφάλου σου και κάποιες ημερομηνίες ταυτίζονται με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μία τέτοια ημέρα ξημέρωσε σήμερα. Η 7η ημέρα του Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένη στην Shannon Elizabeth. Τον απόλυτο εφηβικό μας έρωτα. Το κορίτσι που σήμερα κλείνει 50 χρόνια ζωής και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο διαφορετική θα ήταν η εφηβεία μας χωρίς εκείνη. Η εμβληματική Nadia στο «American Pie», τη σεξουαλική κωμωδία για teenagers των 90s. Διότι τα 90s μπορεί να θεωρούνταν αθώα αλλά σε αυτές τις «αθώες» καταστάσεις και εποχές πάντα υποβόσκει μία ένοχη απόλαυση.

 

 

 

Η Shannon Elizabeth τα τελευταία χρόνια χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι από εκείνα τα πρόσωπα που τα sites λατρεύουν να ανακαλύπτουν και να κερδίζουν το κλικ μας με τίτλους όπως «τι κάνει σήμερα η σεξοβόμβα των 90s»; Συνήθως το άρθρο είναι 200 λέξεις και δεν αποκαλύπτει απολύτως τίποτα, αλλά το clickbait το φάγαμε και τα analytics χορεύουν σε techno ρυθμούς. Η Shannon Elizabeth πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1997 στην ταινία τρόμου «Jack Frost». Εκεί υποδύθηκε μία γυναίκα που δολοφονείται από έναν κακό χιονάνθρωπο ενώ ήταν γυμνή στο μπάνιο. Ακολούθησαν κάποιοι δευτερεύοντες ρόλοι πριν το μεγάλο της μπαμ στο American Pie. Εκεί υποδύθηκε μία Σλοβάκα φοιτήτρια και έναν χρόνο αργότερα πρωταγωνίστησε στην παρωδία τρόμο «Scary Movie» ως μαζορέτα και διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία. Φυσικά θα περνούσε μία βόλτα από το Baywatch ενώ φόρεσε και τα χορευτικά της παπούτσια στο Dancing With The Stars.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SHANNON ELIZABETH (@shannonelizabeth)

 

Ωστόσο φτάνοντας στο σήμερα και κλείνοντας 50 χρόνια ζωής, η Shannon Elizabeth έχει πολλά περισσότερα να μοιραστεί μαζί σου. Μπορεί η ηλικία να είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά οι 468.000 ακόλουθοι στο Instagram είναι κάτι περισσότερο. Η Shannon Elizabeth παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα. Είναι το κλίμα στο Τέξας; Είναι το άτιμο DNA; Ό,τι κι αν είναι, η πλέον ακτιβίστρια και οικολόγος καταφέρνει να γοητεύει και στα 50 της. Από ένα sex symbol των 90s έχει μεταμορφωθεί σε μία μαχητική ακτιβίστρια που παλεύει για τα δικαιώματα των ζώων. Το προφίλ της στο Instagram είναι αφιερωμένο σε αυτόν τον αγώνα. Τελευταία της προσπάθεια είναι ένας έρανος για το Maui Humane Society και τα ζώα που ψάχνουν προστασία από τις φονικές πυρκαγιές στη Χαβάη.

 

 

Για το τέλος αφήσαμε το πιο απροσδόκητο. Εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, η Shannon είναι γνωστή και για τις ικανότητές της στο πόκερ. Έχει πάρει μέρος σε τουρνουά και έχει καταφέρει να μαζέψει σημαντικά ποσά, τα οποία κατά κύριο λόγο τα προσφέρει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ίσως κάποιοι να έχουν στο μυαλό τους ακόμη τις εικόνες από το American Pie και να χάνουν τη συγκέντρωσή τους, την ίδια στιγμή που εκείνη μπλοφάρει.

Κακό του κεφαλιού τους. Εμείς θα ποντάρουμε πάντα πάνω στην Shannon.




Πηγή