Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα είδη σεξ στα οποία καμία γυναίκα δε μπορεί να αρνηθεί!

Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά όσο τα χρόνια περνούν το σεξ γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και περίπλοκο, όχι φυσικά να το βρεις, αυτό είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο, αλλά να το κάνεις καλά ώστε κάθε φορά να είναι σαν… την πρώτη φορά.

Ειδικά για τις γυναίκες, όταν από κάτι απουσιάζει η ποικιλία αλλά και το στοιχείο της έκπληξης, τότε δυστυχώς τους γίνεται το λιγότερο δυσβάσταχτο, ακόμα κι αν αυτό είναι το σεξ.

Παρακάτω λοιπόν, επειδή σε θέλουμε όσο το δυνατόν πιο… εντυπωσιακό στο θέμα αυτό, συγκεντρώσαμε από μαρτυρίες φίλων, τα αγαπημένα είδη σεξ των γυναικών, στα οποία σίγουρα δεν μπορούν να αντισταθούν και τα οποία σίγουρα θα πρέπει να τους προσφέρεις.

Έχουμε και λέμε…

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

1. Το σεξ της αποπλάνησης: Είσαι συνήθως γλυκός και τρυφερός; Ήρθε η ώρα και η στιγμή αυτό να αλλάξει. Πάρε λοιπόν το πιο σέξι ύφος σου και… ξελόγιασέ τη με τους πιο βρώμικους τρόπους. Αν θέλεις έναν… μπούσουλα, δες λίγο τον Marlon Brando στις περισσότερες ταινίες του, πάρε και μία εσάνς από James Bond, και γίνε το μυστηριώδες αρσενικό που απόψε θα της χαρίσει το καλύτερο σεξ της ζωής της. Και ένα μυστικό: Μείνε σιωπηλός την περισσότερη ώρα.

2. Το σεξ του ρομαντισμού: Εντάξει γυναίκα είναι πώς είναι δυνατόν να μην θέλει τον ρομαντισμό στη ζωή της; Και όταν λέμε ρομαντισμό, δεν εννοούμε να βάλεις τα κλάματα μόλις τελειώσετε, αλλά να επικεντρωθείς στα προκαταρκτικά με την κατάλληλη ατμόσφαιρα φυσικά. Κάνε της μασάζ, άγγιξέ τη σε… καίρια σημεία και δώστης το καλύτερο στοματικό της ζωής της.

3. Το… ζωώδες σεξ: Βρε παιδί μου, τη βλέπεις και τη θέλεις εδώ και τώρα; Ε κάντο και να ξέρεις ότι θα σε ευγνωμονεί! Βγάλε την τίγρη που έχεις μέσα σου γατάκι, και δείξε της ποιος έχει το πάνω χέρι. Και φυσικά μην ξεχνάς: Η αγαπημένη στάση του είδους αυτού είναι το… doggy style. Πάρε πρωτοβουλία και βγείτε από την κρεβατοκάμαρα για έξτρα δόσεις ευχαρίστησης.

4. Ένα στα γρήγορα: Μπορεί να είναι δικό σου αγαπημένο, αλλά μάντεψε: Είναι και των γυναικών! Στο σεξ όταν όλα γίνονται κάπως πιο γρήγορα, γίνονται αυτομάτως και πιο έντονα! Πιο έντονα φιλιά, πιο έντονη διείσδυση και σίγουρα πιο έντονος οργασμός. Και μετά για κάποιο περίεργο λόγο θα έχεις το πιο χαζοχαρούμενο χαμόγελο, στο meeting.

5. Kαι φυσικά το kinky sex. Ειδικά αν είστε καιρό μαζί και έχετε αρχίσει κάπως να βαλτώνετε ήρθε η ώρα να βάλετε στο παιχνίδι τις χειροπέδες, τα μαστίγια, και όλα αυτά τα πιο… τολμηρά που ίσως έχετε δει… κάπου-τώρα πού δεν ξέρουμε-. Απλά κάνε καμία πρόβα με όλα αυτά τα μαραφέτια, γιατί υπάρχει περίπτωση την ύστατη στιγμή να έχεις απρόοπτα.


Πηγή