Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα σημάδια πως της πρόσφερες το καλύτερο σεξ της ζωής της!

Στο γυναικείο μυαλό υπάρχουν μονάχα 6 είδη σεξ…

Το κακό σεξ. Το αμήχανο σεξ. Το μέτριο σεξ. Το σεξ με προοπτικές. Το καλό σεξ. Και τελευταίο -καλύτερο και σπανιότερο- το σεξ με πυροτεχνήματα, αστράκια, συννεφάκια, βελάκια και όλα τα συναφή. Μήπως γνωρίζεις τι προσφέρεις εσύ στην παρτενέρ σου; Ναι, καλά περίμενε λίγο… Αν η καλή σου δεν κάνει τα κάτωθι τότε εσύ κάνεις κάποιο σεξ από τα παραπάνω ΕΚΤΟΣ του τελευταίου… 

Ψάχνει τα τσιγάρα της
Ναι, το ξέρουμε πως πρόκειται για μια απαίσια, βρωμερή συνήθεια… Παρόλα αυτά αν η καλή σου ψάχνει μανιωδώς στη τσάντα της το πακέτο με τα τσιγάρα μετά την ερωτική σας πράξη είναι σημάδι πως το σεξ ήταν τόσο καλό που χρειάζεται τη μυοχαλαρωτική επίδραση του καπνού για να ηρεμήσει το σώμα της από τα ρίγη ηδονής που μόλις της πρόσφερες! Αν την ώρα που καπνίζει μάλιστα κοιτάει και το ταβάνι, το σεξ σου την έστειλε σε άλλη διάσταση. Μην της μιλάς, θέλει τον χρόνο της!

Μετά το ποπ δεν έχει στοπ (δηλαδή θέλει και δεύτερο γύρο)
Κοίταξε, αυτό το στοιχείο είναι λίγο παγίδα. Μπορεί η καλή σου να θέλει επανάληψη γιατί την πρώτη ήσουν τόσο γρήγορος που δεν κατάλαβε τι της συνέβη, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να ανυπομονεί για τη δεύτερη φορά, έχοντας το ίδιο συναίσθημα που έχεις εσύ μετά το πρώτο κομμάτι πίτσας. Ήταν τόσο καλό που της τρέχουν τα σάλια για το δεύτερο.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Δεν έχει νεύρα
Την ξέρεις τη φήμη για τη γυναίκα που έχει νεύρα; Τέλεια! Αν η δική σου τσακώθηκε με το αφεντικό της, βρίστηκε με τη συνάδελφο, λογόφερε με την κυρία στον πρώτο για τα απλωμένα ρούχα, τσατίστηκε με τη μύγα, που μπήκε στο δωμάτιο, δεν φταίνε όοολοι αυτοί, αλλά εσύ. Το καλό σεξ για τις γυναίκες είναι ηρεμιστικό. Ένα υπέροχο, εξωπραγματικό σεξ μπορεί να μας βουλώσει το στόμα για κανά μήνα. Μετά θέλουμε επανάληψη.

Σου μαγειρεύουν
Αντανακλαστική αντίδραση σε μια εκπληκτική συνεύρεση. Έριξες ιδρώτα για την ικανοποίησή της και το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να σου μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό για τον μοναδικό λόγο πως θέλει να ξαναβρείς τις δυνάμεις σου για να το ξανακάνεις. Δεν το παίζει «η καλή γυναικούλα πάνω από την κατσαρόλα»… για τις αντοχές σου φροντίζει. Επίσης μάθαμε πως όταν βλέπεις τη γυναίκα στον νεροχύτη κάτι σε πιάνει (να μας το εξηγήσεις αυτό κάποια στιγμή)!

Λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να ξεκινήσουμε το σεξ
Σου στέλνει ερωτικά μηνύματα σε Facebook, Whatapp, Viber κατά τη διάρκεια της ημέρας; Φωτογραφίζεται με ένα σέξι φόρεμα και σου στέλνει πονηρή φωτογραφία στο inbox χωρίς καν να το ζητήσεις; Ναι, κάτι θέλει από σένα. Μάντεψε! Η γυναίκα  (που από τη φύση της περιμένει εσένα να την κυνηγήσεις) παίρνει πρωτοβουλία για να σε ρίξει στο κρεβάτι γιατί πολύ απλά το σκέφτεται πιο συχνά από σένα. Βρε, τόσο καλός είσαι;

Είναι διατεθειμένη να σου κάνει ότι σου αρέσει
Της προσφέρεις ανεπανάληπτους οργασμούς; Είναι σκάβα σου για πάντα (δεν προσβάλλουμε τις φεμινίστριες με την καλή έννοια το λέμε). Θέλει να σου ξεπληρώσει την κορύφωση που της χαρίζεις, κάνοντάς σου ότι σε ευχαριστεί. Καλά μην ζητήσεις να κρεμαστεί από τον πολυέλαιο και πήρε κάτι κιλά τελευταία!

Και κλείνουμε με το πλέον αδιαμφισβήτητο σημάδι που αποκαλύπτει πόσο καλός εραστής είσαι με ένα quote που τα λέει όλα…

Αν φτάσει μέχρι την κουζίνα ήσουν μέτριος μέχρι καλός εραστής! Αν δεν φτάσει μέχρι εκεί ήσουν ο πρωταθλητής της σεζόν… αυτής… και της προηγούμενης και της επόμενης…  Πάρε τηλέφωνο!


Πηγή