Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στο σεξ

Το σεξ είναι η πιο απολαυστική εμπειρία για μια γυναίκα ειδικά αν ο παρτενέρ της ξέρει τι να κάνει! 

Τι πρέπει να ξέρεις για να την διεγείρεις σωστά; Αυτά τα 5 πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν στο σεξ (χωρίς καμία εξαίρεση).

  1. Κάνε θόρυβο

Τη στιγμή που αποφασίζεις να αφεθείς στη στιγμή και να βιώσεις την κορύφωση δυνατά (πολύ δυνατά) η σύντροφός σου απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο. Υπάρχει κάτι το ζωώδες και το ωμό στα βογγητά ηδονής σου που την κάνουν να νιώθει η βασίλισσα του σεξ. Εκφράσου λοιπόν χωρίς ντροπές.

  1. Δείξε ότι δεν μπορείς να κρατηθείς

Τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που κοιτά τη γυναίκα με πάθος λίγο πριν της βγάλει όλα τα ρούχα (φαντάσου κινηματογραφική ταινία)! Το βλέμμα σου που υποδηλώνει «σε θέλω εδώ και τώρα και θα σε πάρω εδώ και τώρα» είναι το καλύτερο που μπορείς να δώσεις στις γυναίκες. Η αίσθηση του κατεπείγοντος είναι αυτό που λατρεύουν στο σεξ. Τελεία.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

  1. Έχε τεράστια αυτοπεποίθηση

Έχεις τον τρόπο σου στο κρεβάτι; Δείξε το! Ή ακόμα και να μην είσαι πολύ έμπειρος αν έχεις το στιλ του πρωταθλητή οι γυναίκες θα το πιστέψουν γιατί τους αρέσουν οι σύντροφοι με αυτοπεποίθηση. Πρέπει κάθε στιγμή να νιώθεις άνετος σε κάθε σου κίνηση.

  1. Μην ξεχνάς το σώμα της

Αγαπητέ αναγνώστη στο έχουμε πολλές φορές πως υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα εκτός από την προφανή στην οποία πέφτεις με τα μούτρα μόλις την αντικρίσεις! Μία γυναίκα έχει ανάγκη να την αγγίξεις παντού καθώς τα αγγίγματά σου δημιουργούν μεγαλύτερη οικειότητα και βοηθούν το σώμα της για τον μεγάλο οργασμό! Λαιμός, πλάτη, γοφοί είναι πολύ ευαίσθητα σημεία.

  1. Όταν τις σηκώνεις

Και εξηγούμαστε… Οποιαδήποτε κίνηση εξασκεί τους μυς σου τρελαίνει τις γυναίκες. Η δύναμη του άντρα στο σεξ αποτελεί αφροδισιακό για τη γυναίκα και πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Κάνε τα ζογκλερικά σου!


Πηγή