Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 5 σημάδια που αποκαλύπτουν πως κάνει κακό σεξ!

Η φράση «σεξ να’ ναι και ό, τι να’ ναι», όπως γνωρίζεις πλέον δεν ισχύει.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι ένα κακό σεξ, μπορεί να σε κάνει πιο έξαλλο από το καθόλου, οπότε αυτό που κάνεις είναι ή να πειραματιστείς και να ρισκάρεις, ή απλά να αποστασιοποιηθείς και να περιμένεις την κατάλληλη.

Και πώς θα είσαι σε θέση αγαπητέ μου να ξέρεις, αν η γυναίκα που βλέπεις απέναντί σου, και τη θέλεις, όταν βρεθείτε οι δυο σας γυμνοί θα φανεί αντάξια των προσδοκιών σου; Με την προϋπόθεση φυσικά να μην ψάχνεις κι εσύ για πορνοστάρ γιατί τότε σε βλέπουμε ανέραστο – μην πούμε κάτι άλλο – για πολύ καιρό ακόμα.

Εμείς εδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποια βασικά σημάδια για να καταλάβεις ότι είναι κακή στο σεξ, πριν καν έρθει η μεγάλη στιγμή!

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

1. Το βασικό φυσικά είναι ο τρόπος που φιλάει. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν είναι 15, και έρθει με ένα στόμα σαν σπηλιά έτοιμη να σε κατασπαράξει τότε μην έχεις και πολλές ελπίδες για το σεξ. Όσο εκνευριστικός είσαι εσύ όταν γίνεσαι υπερβολικός και φαφλατάς, άλλο τόσο γίνεται κι αυτή. Τώρα αν τη θέλεις πολύ, μπορείς να προχωρήσεις, αλλά όταν η επιστήμη-εμείς-σου λέει ότι θα απογοητευτείς, καλό θα ήταν να μην την αγνοείς.

2. Συνεχίζουμε με τη γλώσσα του σώματος. Όσο κι αν γελάς-γέλα κύριέ μου μας είναι αδιάφορο-η γλώσσα του σώματος είναι πάντα έγκυρη και αποτελεσματική. Το μυστικό είναι να παρατηρήσεις τις στιγμές που δεν μιλάτε. Αν λοιπόν εκείνη πανικοβάλλεται, τρέμει και δε σε κοιτάζει καν στα μάτια-καλά για να πει κάτι δεν το συζητάμε- τότε καλύτερα να την αφήσεις στη σιωπή της και να σηκωθείς να φύγεις. Δεν κάνει το κορίτσι σου λέμε.

3. Και πες ότι ξεπερνάς τη γλώσσα του σώματος ή body language αν προτιμάς και συνεχίζεις, γιατί είσαι και ψυχάρα, στα φιλάκια και τα αγγίγματα-πάλι χρησιμοποιούμε κόσμια φράση-. Εδώ λοιπόν είναι η ώρα μηδέν. Αν εσύ είσαι ο απόλυτος εραστής-ή έτσι νομίζεις-και ξέρεις ακριβώς πού να βάλεις τα χέρια σου και πού να τη φιλήσεις, και εκείνη  μόνο και μόνο για να γίνει εντυπωσιακή σου δαγκώνει το αυτί, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις το εξής: Δεν έχει μαγευτεί από τις ικανότητές σου ως lover, χαλάρωσε λίγο, απλά δεν έχει ιδέα. Υπάρχει περίπτωση να είναι και εντελώς άπειρη να ξέρεις. Σπάνιο, αλλά συμβαίνει.
 
4. Και μπορεί να μην το είχες σκεφτεί ποτέ αυτό, αλλά ήρθε η ώρα να σε σοκάρουμε-και καλά-. Αν κάτσεις και παρατηρήσεις, το πώς χορεύει το αντικείμενο του πόθου σου και δυστυχώς, θυμίζει πολύ περισσότερο ξεχαρβαλωμένη κούκλα, παρά χορεύτρια σε video clip-ούτε καν-τότε μάλλον στο σεξ θα κινδυνεύσεις από τραυματισμούς. Δεν είμαστε αυστηρές, απλά ο κανόνας λέει ότι όταν μία γυναίκα δεν έχει ρυθμό στο χορό, τότε είναι λίγο δύσκολο να έχει και στο σεξ.

5. Και ολοκληρώνουμε με κάτι που δεν είχες σκεφτεί ποτέ σου-και πάμε στοίχημα-. Όσες φορές κι αν έχετε βγει επιμένει να παραγγέλνει το ίδιο ποτό, το  ίδιο φαγητό, και το χειρότερο; Να λέει τα ίδια πράγματα! Με την τύπισσα αυτή λοιπόν, άντε να κάνετε κανένα ιεραποστολικό και πολύ σου είναι. Αν είσαι τυχερός, μπορεί αμέσως μετά την… ολοκλήρωση να μη σε πάρει αγκαλιά και να μην κάνει… πλεξουδίτσες τις τρίχες στην κοιλιά σου, και να σε πάει κατευθείαν σε δεύτερο βαρετό γύρο. Βασικά τι λέμε; Το πρώτο θα κάνει έτσι κι αλλιώς.


Πηγή