Σάββατο , 11 Μάιος 2024

Αυτά είναι τα 5 σημεία που πρέπει να την αγγίξεις και θα την τρελάνεις!

Εντάξει σεξ μπορεί να ξέρεις να κάνεις, υποθέτουμε ότι δεν είσαι άπειρο και άβγαλτο παιδί, και κατά κύριο λόγο υπερηφανεύεσαι για το πόσο καλός εραστής είσαι

Και μπορεί να είσαι δε διαφωνούμε, απλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που συνηθίζουν να το απογειώνουν το σεξ και να κάνουν την εκάστοτε τυχερή να βλέπει αστράκια, πυροτεχνήματα και όλα τα γνωστά.

Ο λόγος είναι ένας: Ξέρουν λίγα περισσότερα πράγματα από σένα, και έχουν ανακαλύψει ερωτογενείς ζώνες στη γυναίκα, που μπορεί να μην πήγαινε καν το μυαλό σου. Όχι τίποτα άλλο, για να μάθεις να μην τις αγνοείς την επόμενη φορά.

Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποιες… ιδιαίτερες ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα, που καλά θα κάνεις να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί τους.

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

1.  Tα αυτιά: Λοιπόν όσο αστείο κι αν σου ακούγεται το συγκεκριμένο σημείο είναι γενικά πολύ ευαίσθητο, και ειδικά στη γυναίκα. Προφανώς και δεν εννοούμε να φερθείς απότομα και με μίσος γιατί είναι αυτί, αλλά καλό θα ήταν να προσποιηθείς ότι είναι κάποιο άλλο σημείο του σώματός της. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα, τη γλώσσα σου-φυσικά-και την ανάσα σου-μετράει-και να ξέρεις ότι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τις έχεις προκαλέσει ανατριχίλα σε όλο της το κορμί. Τα κατάφερες βρε μπαγάσα.
 
2.  Τα χείλη: Δεν ξέρουμε αν το ξέρεις-μάλλον όχι-αλλά τα χείλη είναι σχεδόν τόσο ευαίσθητα όσο ο γυναικείος κόλπος. Ένα και μόνο φιλί, μπορεί να απελευθερώσει ορμόνες ευχαρίστησης στο γυναικείο εγκέφαλο οι οποίες επηρεάζουν όχι μόνο τα συναισθήματα αλλά και λίγο πιο χαμηλά-με θετικό πάντα τρόπο-. Εννοείται, ότι δε θα πρέπει να γίνεις ροφός και να της κόψεις την ανάσα, αλλά να τους φερθείς με ευγένεια και κυρίως με αγάπη. Όσο μπορείς.

3.  Ο αυχένας: Γενικότερα το συγκεκριμένο σημείο είναι ευαίσθητο στο φως-όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί. Δεν εννοούμε προφανώς να πάρεις τη λάμπα και να της κάνεις ανάκριση της χριστιανής, αλλά μπορείς να ασχοληθείς με εντελώς διαφορετικό και σίγουρα πιο ερωτικό τρόπο με το σημείο αυτό. Το δέρμα στον αυχένα είναι πολύ λεπτό κάτι που αυτομάτως το κάνει και πιο ευαίσθητο. Οπότε εκτός από τα χείλη σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα χέρια σου, ή ακόμα καλύτερα και ένα συνδυασμό αυτών των δύο.

4.  Η μέση: Η αλήθεια είναι ότι καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα μασάζ στο συγκεκριμένο σημείο-παίρνουμε ως δεδομένο ότι ξέρεις και δεν είσαι άγαρμπος- οπότε καλό θα ήταν να ασχοληθείς λιγάκι περισσότερο. Πίεσε με τα δάχτυλά σου την περιοχή ακριβώς πάνω από τα οπίσθια και βάλε και λίγο λαδάκι σε περίπτωση που είσαι πρωτάρης. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο τη βοηθάς να χαλαρώσει αλλά αυξάνεις και την ροή του αίματος με αποτέλεσμα να μπαίνει πιο γρήγορα σε κατάλληλη… διάθεση-υποθέτουμε αντιλαμβάνεσαι τι εννοούμε-.

5.  Τα πόδια: Είτε είσαι φετιχιστής είτε όχι, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι τα πόδια και κυρίως οι πατούσες είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία στο γυναικείο σώμα, εν αντιθέσει με το αντρικό. Με ένα μασάζ, ξεκινώντας από το γόνατο και καταλήγοντας στα δάχτυλα, αν σκαμπάζεις και λίγο παραπάνω, την έχεις απογειώσει! Άντε και καλή διασκέδαση.


Πηγή