Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 6 ενοχλητικά πράγματα στο σεξ που ξενερώνουν οι γυναίκες!

Σταμάτα τα τώρα!

Υπάρχουν άντρες εκεί έξω που θεωρούν πως ένα υπήρχε βραβείο καλύτερου εραστή θα ανέβαιναν στο πόντιουμ να πάρουν το αγαλματίδιο.

Πώς αν το σεξ ήταν εξετάσεις θα έπαιρναν άριστα με τόνο! Να σε ενημερώσουμε, όμως, πως οι περισσότερες γυναίκες εκεί έξω θεωρούν πως οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε ιδέα τι σας γίνεται κάτω από τα σεντόνια.

6 λάθη που δε συγχωρούν οι γυναίκες στο σεξ ακολουθούν…

  • Βγάλε τις κάλτσες: Αν και οι περισσότεροι έχετε ενημερωθεί πλέον πως το θέαμα ενός γυμνού άντρα που φορά μόνο τις κάλτσες του είναι απαράδεκτο κάποιοι εξακολουθούν να το κάνουν! Γιατί; Δεν προλαβαίνετε να τις βγάλετε; Τις κρατάτε για ζεστασιά; Ερωτήσεις χωρίς απάντηση… Όπως και να έχει και όσο βιαστικός και αν είσαι βγάλε τις πριν αφαιρέσεις όλα τα υπόλοιπα είδη ρουχισμού. Ευχαριστούμε!
  • Πρέπει να ηρεμήσεις… Το στήθος της είναι κολλημένο στο σώμα της! Κάποιος σου σφύριξε πως το παθιασμένο σεξ είναι το καλύτερο σεξ και εσύ αποφάσισες να ασχοληθείς με το ντεκολτέ της τόσο που δείχνεις να έχεις βάλει σκοπό να το πάρεις σπίτι! Για αυτό μπροστά στο θέαμα ενός εκπληκτικού μπούστου μην πέφτεις σαν άνθρωπος των σπηλαίων. Φέρσου με απαλότητα, τρυφερότητα και μην κάνεις άγαρμπες κινήσεις που ρίχνουν τη λίμπιντό της!   
  • Τι χτυπάς καλέ; Λίγο το καταλαβαίνουμε. Τα χτυπήματα, όμως, στην περιοχή των γοφών κατά τα οποία δείχνεις να μην ελέγχεις τη δύναμή σου δεν εκτιμούνται ούτε από την παρτενέρ σου ούτε από τους γείτονες που θα ακούσουν τα άουτς της DolbySurround.
  • Κατευθείαν στο ψητό; Μερικοί άντρες περνούν στο κυρίως πιάτο στο δευτερόλεπτο. Προφανώς είναι τόσο άπειροι που δεν έχουν ακούσει τη λέξη προκαταρκτικά και φυσικά δεν ξέρουν πως είναι μια γυναίκα που έχει πραγματικό οργασμό. Το καλύτερο μέρος μιας ερωτικής συνεύρεσης είναι η προσδοκία, η αναμονή, τα παιχνίδια μέχρι να φτάσουμε στο κυρίως. Η έλλειψη προκαταρκτικών είναι για τις γυναίκες ένα βαρετό σεξ.
  • Η σιωπή των αντρών: Παίζουμε σε βουβή ταινία; Δεν έχεις τι να πεις; Τι σου συμβαίνει; Το άηχο σεξ είναι αμήχανο. Ότι και να νιώθεις για την παρτενέρ σου πρέπει να βρεις κάποιες φράσεις να της πεις… Άλλωστε οι γυναίκες είναι ακουστικοί τύποι στο σεξ. Οι ψίθυροι στο αυτί πριν μπεις δεν πιάνονται!
  • Το παιχνίδι των ερωτήσεων: Και από τον βουβό εραστή στον εραστή που δε βάζει γλώσσα μέσα του και όχι καλό λόγο! «Σου αρέσει;», «τελείωσες;», «το απολαμβάνεις;», «κοντεύεις;», « τι άλλο θες;», «θες ξανά;» καμία ερώτηση από αυτές δεν είναι απολαυστικές και δε σε πάνε πουθενά. Μάλλον για το σπίτι σου σε βλέπω σε κανά πεντάλεπτο.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή