Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα 6 μυστικά για να της προσφέρεις το καλύτερο στοματικό της ζωής της!

Αρχικά να σε ενημερώσουμε ότι μόνο το 13% των γυναικών δηλώνουν ότι μπορούν να ζήσουν και χωρίς στοματικό-αυτό που δέχονται προφανώς-οπότε αυτομάτως το βάρος της ευθύνης για σένα γίνεται πολύ μεγάλο.

Το θέμα βέβαια, επειδή οι απαιτήσεις όσο τα χρόνια περνούν γίνονται και περισσότερες, δεν είναι να της κάνεις στοματικό στα γρήγορα και μετά να προχωρήσεις στα υπόλοιπα, αλλά να της δώσεις μία εμπειρία, αν όχι αξέχαστη, τουλάχιστον αξιοσημείωτη!

Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποια μικρά μυστικά που θα σε κάνουν master στο στοματικό, και σίγουρα ικανό να της προσφέρεις συγκλονιστικές (εντάξει υπερβάλουμε) στιγμές.

Έχουμε και λέμε…

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

1. Το πρώτο και βασικό μυστικό, είναι να μην επικεντρώνεσαι σε ένα σημείο και μόνο. Δηλαδή αν η κλειτορίδα θεωρείται ο κεντρικός στόχος, μπορείς κάποιες φορές να ξεφεύγεις και λίγο και να κάνεις και μία βόλτα στα πέριξ. Καμιά φορά ο συνδυασμός κινήσεων και κυρίως η εναλλαγή μπορεί να αποδειχθεί απολαυστική. Τόλμησε λοιπόν την αλλαγή. Περιηγήσου και δε θα χάσεις. Αυτή σίγουρα όχι!

2. Μην ξεκινάς με μεγάλο ενθουσιασμό γιατί είναι δεδομένο ότι θα κουραστείς. Με λίγα λόγια δεν τρέχεις κατοστάρι. Η φάση είναι μαραθώνιος, οπότε και θα πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις. Γενικά, οι κινήσεις σου θα γίνονται πιο γρήγορες ανάλογα με τις αντιδράσεις της. Τώρα αν έχεις πέσει σε γκόμενα που δεν… εκφράζεται, συγγνώμη αλλά ατύχησες.

3. Και δεν υπάρχει λόγος να ξεσηκώσεις κινήσεις από ταινίες πορνό. Δεν είσαι πορνοστάρ και προφανώς ούτε και η παρτενέρ σου. Όλα αυτά τα διαστημικά που βλέπεις, δε θα πιάσουν μάλλον τόπο. Στο λέμε για να μην πιαστεί η μασέλα σου χωρίς λόγο. Για σένα το κάνουμε!

4. Να μη σε νοιάζει ποτέ ο προορισμός αλλά το… ταξίδι! Για παράδειγμα, αν ο στόχος σου είναι να την κάνεις να τελειώσει σηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι, και όλα αυτά, μέσα σε 5 λεπτά, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μην τον… κατακτήσεις! Μην αρχίζεις έχοντας στο μυαλό σου τι θα κάνεις στο τέλος. Το θέμα είναι να το απολαύσει εκείνη και όχι να το παίξεις μάγκας εσύ.

5. Και μιας και μιλήσαμε για τη δική της απόλαυση, μην ξεχνάς ένα χρυσό κανόνα: Όπως θα ήθελες εσύ να σου κάνει στοματικό, κάντης κι εσύ! Εντάξει δε σου λέμε ότι έχετε ακριβώς τα ίδια γούστα, αλλά είναι μια καλή αρχή. Και πού ξέρεις; Μπορεί και να το πετύχεις!

6. Και σε παρακαλούμε, μη δείχνεις ότι βαριέσαι. Βασικά η ουσία είναι να το απολαμβάνεις κι εσύ, σχεδόν όσο κι αυτή. Οπότε αν δε βλέπεις την ώρα να τελειώσει, και να σου ανταποδώσει την τεράστια χάρη που της έκανες, μάλλον ούτε το στόχο σου θα πετύχεις, ούτε και επιβράβευση θα λάβεις. Οι αλήθειες να λέγονται.


Πηγή