Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 8 πράγματα που εύχονται οι γυναίκες να ξέρεις για το στοματικό!

Κάναμε την κατάλληλη έρευνα και είμαστε εδώ για να σας ανοίξουμε τα μάτια όταν βρίσκεστε στη… δουλειά!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το σεξ δεν είναι μόνο η πράξη αυτή καθεαυτή, αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα-τα γνωστά προκαταρκτικά-τα οποία καλό θα ήταν να μην απουσιάζουν-το λέμε για μερικούς που τα θεωρούν περιττά-καθώς ειδικά για τις γυναίκες, είναι αρκετά σημαντικά και η απουσία τους ικανή να καταστρέψει ακόμα και μία πολλά υποσχόμενη βραδιά. Και ποιο είναι το νούμερο 1 προκαταρκτικό, το οποίο λατρεύεται και από άντρες και από γυναίκες; Μα φυσικά το στοματικό σεξ. Γι’ αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα, να αναλύσουμε κάποια πραγματάκια γύρω από αυτό, και πιο συγκεκριμένα, όλα αυτά που κάθε γυναίκα εκεί έξω θα ήθελε να σου πει, αλλά μάλλον κολλάει. Δώσε προσοχή.

1.    Ο κόλπος δεν είναι ούτε τρομακτικός ούτε θα πρέπει να σε λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που πηγαίνεις προς τα κάτω. Θεωρούμε επίσης αυτονόητο ότι είσαι από αυτούς που το κάνουν και δε σιχαίνονται-έλεος-. Με το ίδιο σκεπτικό γιατί να μη σιχαίνονται και οι γυναίκες το αντίστοιχο;

2.    Μην ρωτάς κάθε τρεις και λίγο αν της αρέσει. Αν δεν της άρεσε θα το καταλάβαινες. Είναι εκνευριστικό, της αποσπά την προσοχή και σε κάνει να φαίνεσαι ψωνάρα. Θέλεις κάτι τέτοιο;

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3.    Όταν δείχνεις ζήλο και θέληση, σίγουρα εκτιμάται, αλλά μην υπερβάλεις κι εσύ. Θα πετύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Γενικά προσπάθησε να αποφύγεις το σύνδρομο της ηλεκτρικής σκούπας, γιατί καταντάει τρομακτικό στο τέλος.

4.    Το ότι λέγεται στοματικό, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα μέρη του σώματός σου. Όπως τα χέρια σου για παράδειγμα και πιο συγκεκριμένα τα δάχτυλά σου.

5.    Αν κάποια στιγμή κάνεις ένα κοπλιμέντο, για τη γεύση ή για το πόσο απαλή είναι η περιοχή για παράδειγμα, να ξέρεις ότι εκτός από ευπρόσδεκτο, θα προκαλέσει και ρίγη ενθουσιασμού. Να το έχεις κατά νου παρακαλούμε.

6.    Το να γλείφεις σαν μανιακός και να αλλάζεις μονίμως…. γραμμή πλεύσης, μπορεί να νομίζεις ότι είναι ωραίο και ερεθιστικό, αλλά μάλλον κάνεις τεράστιο λάθος. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλείς νεύρα. Άσε δε που κάποια στιγμή θα χτυπήσεις φλέβα.  Δώσε λίγη προσοχή στις αντιδράσεις της.

7.    Και μην κάθεσαι μονίμως στην ίδια στάση. Όπως το κανονικό σεξ χρειάζεται μία αλλαγή, έτσι και το στοματικό δεν μπορεί να περιοριστεί γιατί στο τέλος καταντάει.

8.    Και κάτι τελευταίο: Μην ασκείς υπερβολική πίεση γιατί είναι κυριολεκτικά ό, τι χειρότερο μπορείς να της κάνεις. Άσε που στο τέλος θα της προκαλέσεις και πόνο. Οπότε προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ευγενικός στις κινήσεις σου. Δε θα χάσεις.


Πηγή