Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι φράσεις που απαγορεύεται να πεις σε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ

Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και άλλα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Aς ξεκαθαρίσουμε κάτι: Το να μιλάς στο σεξ είναι θεμιτό και σίγουρα επιθυμητό. Το θέμα βέβαια είναι, ότι αν ανοίγεις το στόμα σου και πετάς το ένα τούβλο μετά το άλλο, τότε καλύτερα να μένεις σιωπηλός μπας και γλιτώσεις και τις παρεξηγήσεις. Τι νόμιζες δηλαδή; Ότι μόνο οι άνδρες ξενερώνουν κατά τη διάρκεια του σεξ, όταν εκείνης της ξεφεύγει κάτι πιο συναισθηματικό, ή κάνει καμιά άγαρμπη κίνηση, ή κλαίει για τον οργασμό που της χάρισες;

Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και είμαστε κάθετοι σε αυτό, λέμε να σου αναλύσουμε κάποιες περιπτώσεις που καλύτερα να το βουλώνεις, και κάποιες φράσεις που καλό θα ήταν να μην της πεις κατά τη διάρκεια του σεξ, αν δε θέλεις να σε αφήσει στα… κρύα του λουτρού (πρόσθεσε εσύ ποια φράση προτιμάς). Έχουμε και λέμε.

1. Όχι έτσι: Εσένα μπορεί να μη σου φαίνεται τόσο τραγικό. Όντως δεν είναι. Αλήθεια. Απλά είναι τραγικό να το ξεστομίζεις όταν είσαι γυμνός και είσαι στο έλεός της, οπότε πραγματικά πρόσεχε τα λόγια σου. Δε σου αρέσει αυτό που σου κάνει; Εντάξει δεν είναι παράλογο να μη σου αρέσει κάτι, παράλογο είναι να το πεις σαν κάφρος. Πες το λίγο πιο ευγενικά, ή δείξε με τα χεράκια σου. Στο κάτω κάτω κι εκείνη για τη δική σου ευχαρίστηση προσπαθεί.  Επίσης τραγικό, είναι το «Τι κάνεις τώρα»; Εκεί και χαστούκι να φας θα σου αξίζει.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

2.  Στην πρώην μου άρεσε πολύ…: Τώρα αλήθεια;  Δυστυχώς, και δεν είναι προς τιμήν μας, έχουμε την τάση να αναφέρουμε άλλες γυναίκες στις πιο άκυρες στιγμές, ακόμα κι αν όντως εκείνες δεν τις γουστάρουμε. Στην προκειμένη δεν υπάρχει κατάλληλη και σωστή αντίδραση, αλλά να ξέρεις, δεν πρόκειται να συνεχίσει με την ίδια ορμή και ενθουσιασμό. Την ξενέρωσες αν το κατάλαβες.

3. Μέχρι τις 2:00 πρέπει να έχω φύγει: Εδώ αν η εκάστοτε ήταν μάγκας, θα έπρεπε να γυρίσει να σου πει, μπορείς να φύγεις και τώρα αν θέλεις! Δηλαδή συγνώμη, τις βάζεις χρονοδιάγραμμα τι ώρα θα έρθει σε mood, τι ώρα θα τελειώσει και τι ώρα θα σου κάνει αγκαλιά; Ε προφανώς και την αγχώνεις και προφανώς και δεν την αφήνεις να λειτουργήσει. Άσε που της δείχνεις ξεκάθαρα ότι όλο αυτό είναι καθαρά διεκπεραιωτικό . Και καλά να είναι. Αν σου αρέσει όμως, δεν της δίνεις και το καλύτερο μήνυμα.
 
4. Μακάρι να είχες λίγο μεγαλύτερο κ**ο: Ή εναλλακτικά μπορείς να παίξεις με στήθος αν δεν είσαι τόσο της πίσω όψης. Ναι ξέρουμε ότι σου αρέσουν μεγάλα για να έχεις να χουφτώνεις, αλλά καλό θα ήταν να μην της το πεις, ούτε πάνω στο σεξ, ούτε και ποτέ. Και άντε και το είπες, αυτή τι μπορεί να κάνει; Να πάει να κάνει πλαστικές; Οπότε κράτα την επιθυμία για τον εαυτό σου και πολύ σου είναι.

5.  Δεν τελείωσες ακόμα; Σε περίπτωση που δεν σε έχει στείλει εκεί που ξέρεις, στις προηγούμενες περιπτώσεις, ήρθε η ώρα να το κάνει στη συγκεκριμένη. Συγνώμη είναι ερώτηση τώρα αυτή; Κι εσύ είσαι τόσο άμπαλος που δεν ξέρεις πότε μία γυναίκα τελειώνει; Εκτός πια αν στο κράτησε μυστικό. Που δεν το νομίζουμε.


Πηγή