Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι 6 ατάκες που δεν πρέπει ποτέ να πεις κατά τη διάρκεια του σεξ

To έχουμε πει πολλές φορές: Τα λόγια δεν είναι το δυνατό σας σημείο εκτός αν είναι να πείτε ψέματα οπότε εκεί του δίνετε και καταλαβαίνει!

Η Sex Queen του Onsports γράφει… Όταν είναι όμως να πείτε κάτι σωστό, κάτι ερωτικό ή κάτι πετυχημένο έστω, δεν είναι λίγες οι φορές που πετάτε το ένα τούβλο μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να φτάνετε ένα βήμα πριν τον ξυλοδαρμό. Το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Εκεί δηλαδή που την έχεις την άλλη γυμνή, μπροστά σου, εσύ για κάποιο περίεργο λόγο θολώνεις την πετάς την κοτσάνα-βάλε την άλλη λέξη καλύτερα-και τα καταστρέφεις όλα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου! Πας ένα στοίχημα ότι κάποιες από τις παρακάτω ατάκες τις έχεις πει κι εσύ;

1. Ας δοκιμάσουμε κάτι νέο: Ναι να δοκιμάσετε κάτι νέο γιατί προφανώς θέλεις να βγάλεις τον James Dean από μέσα σου, αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις πότε και σε ποια θα το πεις. Μην το πεις τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ και μην το πεις σε κάποια που για να κάτσει στα τέσσερα χρειάζεται αίτηση. Το timing είναι το πιο σημαντικό όταν θέλεις να πετύχεις κάτι. Ακόμα κι αν αυτό είναι στάση, φετίχ ή δεν ξέρω τι άλλο. Σε περίπτωση που αρνηθεί μην επιμείνεις. Θα της σπάσεις απλά τα νεύρα και ίσως να μη μείνεις με τη χαρά.

2. Να τραβήξω video;: Εντάξει δεν είπαμε να είσαι πουριτανός και να μην κάνεις τίποτα διαφορετικό, αλλά να ξέρεις ότι καμία γυναίκα δεν τρελαίνεται να την τραβάνε video την ώρα που κάνει σεξ. Οι λόγοι είναι πολλοί και αρκετά σοβαροί. Είναι ικανή να φρικάρει επειδή φαίνεται η κυτταρίτιδά της και εκείνο το σπυρί στο μάγουλο, μέχρι φυσικά να πιστέψει ότι αμέσως μετά θα κάνεις πολλαπλή αποστολή στους φίλους σου-την οποία μπορεί όντως να κάνεις-. Οπότε μην την αδικείς. Ακούμε πολλά κάθε μέρα. Το όχι θα το φας, αλλά θα είναι δικαιολογημένο. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά.

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Όχι έτσι: Εδώ είναι που αρχίζει και παίρνει ανάποδες. Δεν είπαμε να κάνει κάτι που θα σου προκαλεί πόνο, βασικά το συγκεκριμένο θα το καταλάβει πιστεύουμε και από τις κραυγές που θα βγάλεις, γιατί δεν έχεις και καμία διακριτικότητα, αλλά στην περίπτωση που απλά δε σου αρέσει. Αν της το πεις με αυτό τον τρόπο, την ακυρώνεις και την κομπλάρεις κάτι που σίγουρα δε θέλεις. Μπορείς να της δείξεις ότι δεν τρελαίνεσαι κιόλας γι’ αυτό που σου κάνει, με μία κίνηση ή λίγο πιο ευγενικά τελοσπάντων. Διότι αν είναι και τσαμπουκαλού, κοινώς τσαούσα, σε βλέπουμε μόνο με την παλάμη σου.

4. Τελείωσες ή…: Δηλαδή αν δεν τελείωσε τι θα κάνεις; Θα την παρατήσεις και θα αρχίσεις να ξύνεσαι; Στην προκειμένη το «ή» δεν υπάρχει. Βασικά δεν υπάρχει και η ερώτησή σου. Την άκουσες να φωνάζει και δεν το κατάλαβες; Την είδες με το μάτι γυρισμένο; Αν όχι συνέχισε αυτό που κάνεις και μη μιλάς. Δηλαδή όταν αυτή σου κάνει στοματικό ένα μισάωρο είναι καλά; Για κάνε μας τη χάρη.

5. Δεν έχω προφυλακτικό: Εδώ είστε ηλίθιοι και οι δύο. Διότι πλέον και ο άντρας και η γυναίκα οφείλουν να έχουν. Αλλά πες, ότι εκείνη δεν κουβαλάει γιατί εσύ είσαι και ο εραστής της υπόθεσης, περιμένεις πρώτα να ανάψουν τα αίματα και μετά να της το πεις; Την παλεύεις; Αν είναι σωστή θα σηκωθεί να φύγει. Και γενικά έχε πάντα προφυλακτικό. Τι είσαι; 15;

6. Πιο σιγά: Αυτό νομίζουμε ότι είναι το αποκορύφωμα της βλακείας και μάλιστα με διαφορά. Όταν κάνεις σεξ κάνεις σεξ και θα πρέπει να καταλάβεις ότι στα μουγκά δουλίτσα δε γίνεται. Το αν κοιμάται ο συγκάτοικός σου στο διπλανό δωμάτιο ή ο από πάνω κάνει ελαφρύ ύπνο και ξυπνάει με το παραμικρό, είναι παντελώς αδιάφορο. Από τη στιγμή που την καλείς για να κάνετε σεξ η ησυχία δεν είναι σίγουρα δεδομένη. Στο κάτω κάτω, αν δε θέλεις να ενοχλήσεις, υπάρχουν και τα ξενοδοχεία. Ή μήπως σε πιάνουν οι τσιγκουνιές;


Πηγή