Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτή είναι η Ελληνίδα ραδιοφωνική παραγωγός που θα σε κάνει να την… ακούσεις! (photos)

Ερωτευμένη με το μικρόφωνο και εμείς μαζί της

Και σε ποιον δεν αρέσει να ακούει μια όμορφη φωνή στο ραδιόφωνο; Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε μόνο για φωνή αλλά για παρουσία!

Η ο λόγος για τη Θεσσαλονικιά, Δέσποινα Ξύδη. Από μικρή ήταν ανήσυχο και δραστήριο πνεύμα και αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η 27χρονη έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο Newn.gr Radio, παίζει μουσική σε διάφορα events και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση καλλυντικών.

Η εντυπωσιακή ξανθιά δεν σταματά εδώ, καθώς εργάζεται και ως μεταφράστρια, όντας πτυχιούχος από το Τμήμα Διερμηνέων – Μεταφραστών και Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών του ΤΕΙ Ηπείρου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν μιλάμε για μια γυναίκα που έχει μείνει απλά στο «φαίνεσθαι». Προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς σε όλους τους τομείς, χωρίς να το «παίζει» ντίβα, όπως νομίζουν αρκετοί. Όνειρό της είναι να γυρίσει όλον τον κόσμο και στα άμεσα σχέδιά της είναι να μάθει ρώσικα, καθώς το απαιτεί ο τομέας της δουλειάς της.

Η ευαίσθητη και γεμάτη καλοσύνη καρδιά της είναι κάτι που την χαρακτηρίζει, ενώ δυνατό της σημείο είναι η… μύτη της, όπως αναφέρει η ίδια.

Οι άνδρες θα την… αγαπήσουν τώρα ακόμα περισσότερο, αφού πρόκειται για ένα σέξι θηλυκό που παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, έχει έρωτα με την μπάλα (συγκεκριμένα με τη Γιουβέντους). Μάλιστα, ίσως να ξέρει περισσότερη από σένα, αφού μικρή έπαιζε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης για χρόνια!

Μάθε… μπαλίτσα και μουσική από τη Δέσποινα!

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!




Πηγή