Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτή είναι η πιο καυτή Ελληνίδα αεροσυνοδός (photos)

Μέλος του κλειστού… κλαμπ των προσωπικών αεροσυνοδών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας είναι η εντυπωσιακή Ελληνίδα.

Η 28χρονη καλλονή από την Σητεία ξεκίνησε την… καριέρα της στους αιθέρες από την αεροπορική εταιρεία «Emirates», ξεχωρίζοντας από τις 700 υποψήφιες, μια και ήταν μία εκ των επτά γυναικών που είχαν τα τυπικά προσόντα και ανταποκρίθηκαν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Δύο χρόνια αργότερα, δέχθηκε την πρόταση για να αποτελέσει μία από τις κοπέλες που αποτελούν τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και επιλέχθηκε από τις 30 κοπέλες που είχαν… προκριθεί, έπειτα από την επιλογή της οικογένειας.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή Κυριακή Κατσογρεσάκη, για την οποία και σας γράφουμε, τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα για να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους, θέλοντας να ακολουθήσει καριέρα στο εξωτερικό. Πάντως, αυτό που μας… τράβηξε περισσότερο στην εντυπωσιακή 28χρονη είναι η μεσογειακή και κρητική ομορφιά της, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή