Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αυτοί είναι οι 7 τρόποι για να ικανοποιήσεις και την πιο απαιτητική γυναίκα στο κρεβάτι

Ξέρουμε ότι βιάζεσαι να μπούμε στο ψητό… Κανένα πρόβλημα! 

Διάβασε αμέσως τις 7 κινήσεις στο σεξ που θα σε βάλουν στην κορυφή των ερωτικών παρτενέρ της…

  1. Αγκαλίτσα; Τι θα ήταν η απόλαυση που της προκαλεί ένας δυνατός οργασμός όταν μετά από αυτόν πας κατευθείαν στο μπάνιο, στην κουζίνα ή πιάνεις το τηλεκοντρόλ για να δεις τι παίζει η τηλεόραση; Μισή δουλειά λέγεται και μην το κάνεις! Οι πιο πολλοί άντρες κάνουν όλα τα παραπάνω και μετά πέφτουν σε βαθύ ύπνο. Σε μας φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό για τις γυναίκες πάλι διαταράσσει τον ψυχισμό τους! Αν πας σπίτι της, κάνετε καυτό σεξ και σηκωθείς από το κρεβάτι χωρίς αγκαλιά θα σε πει μέτριο εραστή. Λίγη κουβέντα, λίγη αγκαλίτσα, λίγα χάδια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (ούτε καν εσένα).
  2. Touch me, touch me! Λατρεύουν οι γυναίκες τη σωματική επαφή τελεία και παύλα! Είτε χαϊδεύεις το στήθος της είτε την φιλάς παντού είτε με τα χέρια σου διαπερνάς όλο της το σώμα κερδίζεις πόντους στις επιδόσεις σου. Κάθε γυναίκα απολαμβάνει τα χάδια καθώς της προκαλούν έντονα συναισθήματα, που συνήθως οδηγούν σε έναν δυνατό και αξέχαστο οργασμό (και αυτός είναι ο σκοπός σου).
  3. Πάρε τον έλεγχο. Στο γυναικείο μυαλό ο άντρας είναι αυτός που αποφασίζει για τις στάσεις που θα μπουν στο μενού. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι διαβασμένος και να έχεις στο χεράκι σου μια ποικιλία από ερωτικές στάσεις. Αυτό που θα πρέπει να δείξεις στην παρτενέρ σου είναι πως ξέρεις τι κάνεις χωρίς να είσαι υπερβολικά εγωιστής ή υπερβολικά γλυκός. Με έναν τρυφερό τρόπο οδήγησέ την στη στάση που θες. Το να ξέρεις αν της αρέσει ή αν θέλει αυτή τη στάση είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.
  4. Συγκεντρώσου στην ικανοποίησή της. Για να κάνεις σεξ με μια γυναίκα προφανώς σε ενδιαφέρει και άρα πρέπει να ασχοληθείς και με τη δική της ικανοποίηση (λέγε με οργασμός) όσο αναζητάς τη δική σου. Προσπάθησε να κρατηθείς όση περισσότερη ώρα μπορείς για να έχει τον χρόνο της να φτάσει στην κορύφωση. Ναι, η διάρκεια μετράει!
  5. Άσε τον εγωισμό έξω από την κρεβατοκάμαρα. Ένα κλασικό αντρικό λάθος στο σεξ είναι πως πάνω στον ενθουσιασμό σου ξεχνάς τις δικές της ανάγκες. Την επόμενη φορά που θα την καλέσεις στο σπίτι σου δώσε σημασία σε εκείνη. Ρώτησέ την τι της αρέσει και δείξε της πως είσαι εκεί για να ικανοποιήσεις στο έπακρο κάθε σεξουαλική της επιθυμία.
  6. Πάρε το αργά. Το γρήγορο παθιασμένο σεξ της αρέσει αρκεί να μην είναι το μόνο που της κάνεις. Αντί για το σεξ “μπαίνω στο σπίτι, σου βγάζω τα ρούχα και σε πάω στο κρεβάτι σε χρόνο μήδεν” επένδυσε σε μια συνεύρεση με αισθησιασμό. Προσέγγισέ την αργά και φίλησέ την αισθησιακά για αρκετή ώρα. Βγάλε της ένα ένα τα ρούχα ενώ παράλληλα διαπερνάς με φιλιά διάφορα σημεία του σώματός της. Ο αξέχαστος εραστής εκτιμά το γυμνό γυναικείο σώμα και ασχολείται μαζί του με αφοσίωση.
  7. Να είσαι αισθησιακός. Οι ερωτικές συνευρέσεις σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θυμίζουν ταινίες πορνό. Όσο περισσότερο αισθησιακός είσαι τόσο καλύτερα για εκείνη. Ψίθυροι στα αυτιά, πολλά χάδια, πολλά φιλιά βοηθούν σε μια αξέχαστη βραδιά και για τους δύο. Φίλησέ την στον λαιμό, χάιδεψέ την παντού πριν ετοιμαστείς για τη διείσδυση. Όσο περισσότερο περιμένει για τη μεγάλη… είσοδο τόσο περισσότερο θα απολαύσει αυτό που θα της δώσεις στο τέλος!

Πηγή