Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Για την Steph Mandich δεν έχει σημασία ούτε το ταξίδι, ούτε ο προορισμός παρά μόνο η παρέα

Βουτιά στο καυτό Instagram της καλλονής από την Αυστραλία.

Η ιστορία της Steph Mandich δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε σύγκριση με την αντίστοιχη κάποιου άλλου μοντέλου. Γεννήθηκε στην Αυστραλία από Σέρβους γονείς, αργότερα μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία και σήμερα βγάζει το «παντεσπάνι» της από το modeling. Η φύση και οι γονείς της κάτι έκαναν σωστά και η 25χρονη πλέον Steph δεν έχει να στεναχωριέται για την εικόνα της. Εντυπωσιακές αναλογίες και πανέμορφο πρόσωπο που δε θα αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by steph mandich (@stephmandich)

Γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου του 1997, οπότε το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της περίοδο. Λίγα ρούχα, πολλά μαγιό, ακόμη περισσότερα κοκτέιλ και ένας ήλιος να αγκαλιάζει το σώμα της. Για την Steph δεν έχει καμία σημασία ούτε το ταξίδι, ούτε ο προορισμός. Σημασία έχει η καλή παρέα που μαζί της θα γράψει σελίδες στο άλμπουμ των αναμνήσεων.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by steph mandich (@stephmandich)

Σίγουρα θα την δεις να διαβάζει ένα βιβλίο του αγαπημένου της συγγραφέα, Khaled Hosseini, ενώ αν γινόταν ταινία θα ήθελε να σκηνοθετήσει τη ζωή της ο Quentin Tarantino. Λατρεύει την γιόγκα, τη ζωγραφική, το διάβασμα και το surfing. Θέλεις κι άλλα επιχειρήματα για να πειστείς ότι είναι το ιδανικό κορίτσι ώστε να περάσεις τις διακοπές σου;

 




Πηγή