Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Δύσκολα θα σπάσεις το μπλοκ της πολυτάλαντης Βιργινίας Δικαιούλια

Μία βόλτα στο Instagram της παρουσιάστριας, αθλήτριας και δημοσιογράφου κρίνεται επιβεβλημένη.

Δεν είμαστε φανατικοί του Survivor. Γνωρίζουμε τα βασικά από το φετινό All Star αλλά μέχρι εκεί. Οπότε οι γνώσεις μας αναφορικά με το reality επιβίωσης είναι λιγοστές. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γνωρίζαμε ότι η Βιργινία Δικαιούλια έχει περάσει από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου για τις ανάγκες του Survivor 2018. Ωστόσο ο αλγόριθμος έκανε το δικό του θαύμα, μας την έβγαλε στο timeline μας στο Instagram και δεν μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητη. Κάναμε μία βόλτα από το προφίλ της και γίναμε σοφότεροι.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Virginia Dikaioulia (@virginia_dikaioulia)

 

Η Βιργινία βλέπει τον κόσμο από τα 180 εκατοστά. Αθλήτρια βόλεϊ, δύσκολα θα καταφέρεις να της σπάσεις το μονό μπλοκ της. Η 27χρονη με αναλογίες μοντέλου δεν βολεύεται στις 4 γραμμές του τάραφλεξ. Μετά το πέρασμά της από το Survivor, εκμεταλλεύτηκε το πτυχίο δημοσιογραφίας που κατέχει και έχει ανοίξει πόρτες για νέα καριέρα. Παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό σταθμό MAD, αποτελεί την καλύτερη συντροφιά και το απαραίτητο διάλειμμα σ’ ένα τηλεοπτικό περιβάλλον που το περιβάλλει η τοξικότητα.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Virginia Dikaioulia (@virginia_dikaioulia)

 

Αν πάλι δεν είσαι φίλος της τηλεόρασης, τότε μπορείς απλώς να την παρακολουθείς μέσω του προφίλ της στο Instagram. Εκεί που την ακολουθούν περισσότεροι από 53.000 χρήστες. Κάποιους από τους λόγους, θα τους βρεις στην παρακάτω gallery.

 




Πηγή