Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Είναι η Sydney Sweeney η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη;

Ας μιλήσουμε σοβαρά και με ειλικρίνεια για την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Το 2019 αποτελεί μία χρονιά-ορόσημο για την Sydney Sweeney. Είναι το έτος που κάνει την εμφάνισή της στο ευρύ κοινό και buzz μέσω της συμμετοχής της στο επιτυχημένο show «Euphoria». Από τότε μέχρι σήμερα, έχει προταθεί για Emmy, πρωταγωνίστησε στο The White Lotus, ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει στη Marvel μέσω του Madame Webb και διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντές της. Επόμενο χτύπημα είναι ο χώρος της μόδας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

Η 25χρονη star αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στη βιομηχανία και τώρα κάνει το δικό της μεγάλο βήμα. Γίνεται σχεδιάστρια και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το brand Frankies Bikinis αναφορικά με μία συλλογή με εντυπωσιακά σέξι μαγιό, τα οποία και φυσικά φοράει και διαφημίζει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 14.600.000 χρήστες. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Η Sydney είναι ταλαντούχα, είναι sexy, είναι η επόμενη μεγάλη star της μεγάλης οθόνης. Έχει όλο το πακέτο και είναι το κορίτσι που θα ήθελες να έχεις στο πλάι σου. Και φυσικά ποτέ δε θα καταφέρεις να έχεις (συγγνώμη αν σου ψαλιδίζουμε τις ελπίδες). Έχει την ικανότητα να χωράει σε κάθε ρόλο, δε φοβάται να τσαλακωθεί και να ρισκάρει. Η Syndey είναι η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη και πρέπει κάποτε να μιλήσουμε σοβαρά γι’ αυτό. Είναι υποτιμημένη και αυτή  η αδικία θα πρέπει να την επανόρθωσουμε.

Παρακάτω οι λόγοι.

 




Πηγή