Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Είναι τελικά η Miley Cirus ωραία γυναίκα;

Από την μία το όμορφο πρόσωπο, από την άλλη «όλα τα υπόλοιπα».

Μας αρέσει ή απλά μας ξενερώνει; Όποιος μπορεί να κρίνει απλώς από το περιτύλιγμα, είναι βέβαιο ότι άκρη δεν θα βγάλει με την περίπτωση της Miley Cyrus. Ίσως πρέπει να κοιτάξει πολύ βαθιά, μέσα στα μάτια της για να καταλάβει τι συμβαίνει με την πάρτη της.

Αυτό το περιβόητο «δεν θα ήθελα να είμαι πατέρας της» το έχουμε ακούσει από πολλούς όταν τη βλέπουμε να πιάνει ημίγυμνη και σε χρόνο dt τα 100 εκατομμύρια views κάνοντας κούνια πάνω στην αγαπημένη της Wrecking Ball ή ό,τι άλλο έξαλλο επιθυμεί η καρδιά της.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι η Miley Cyrus δεν ψυχολογείται εύκολα, ούτε και μπορεί κανείς να αγγίξει την επιτάχυνση με την οποία εξελίσσει καθημερινά το πολυποίκιλτο ταλέντο της, μέσω της δημιουργικής της σκέψης, των άπειρων κουρεμάτων, αλλά και της επιθυμίας της να ανακαλύπτει νέα κομμάτια του εαυτού της.

Αν μπορούμε να συμφωνήσουμε όμως σε ένα πράγμα αυτό, σαφέστατα, είναι το όμορφο πρόσωπό της. Ενώ πολλοί μπορεί να ξενερώνουν με όσα κάνει (συμπεριλαμβανομένου και του πρώην συζύγου της, Λίαμ Χέμσγουορθ) κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την έντονη ματιά που σου τρυπάει την ψυχή, το κορμί, αλλά πάνω από όλα την αυθεντικότητα που την κάνει να ξεχωρίζει.

 

 

Είναι αυτή που είναι και σε όποιον αρέσει. Δεν το έπαιξε ποτέ κορίτσι της διπλανής πόρτας, πολύ απλά γιατί είναι γεννημένη σταρ. Και το εκπέμπει με κάθε τρόπο. Όπως έχει πει και ίδια βαριέται εύκολα και δεν έχει κρύψει ότι θα έτσι και μυριστεί ότι υπάρχει κέρδος ή «ανταμοιβή μέσω του μεγαλύτερου ρίσκου, συνήθως επιλέγω το ρίσκο. Είτε μιλάμε για δουλειά, είτε για έρωτα, είτε για την ίδια μου τη ζωή».

Ενδεχομένως, όλα να τα κάνει για τη δημοσιότητα, όπως την κατηγορούν, για αυτό και οι έξαλλες εμφανίσεις, τα κουρέματα και τα ξεγυμνώματα. Μας πειράζει; Δεν θα την παντρευτούμε στο κάτω κάτω.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Είναι τουλάχιστον αυθεντική, ασχέτως αν το παρακάνει. Γιατί δεν είναι πια η Hanna Montana, αλλά η Miley Cyrus. Και οι παρακάτω 5 φωτογραφίες της είναι εντελώς αντιπροσωπευτικές του φαντεζί χαρακτήρας της.

 

 




Πηγή