Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Εσείς ξέρετε τι θέλουν οι γυναίκες στο στοματικό;

Αυτά θέλουν οι γυναίκες όταν είστε στη μάχη του… στοματικού! Η Sex Queen σας… διδάσκει!

Όπως έχεις καταλάβει, βασικά ελπίζουμε να έχεις καταλάβει, το σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση αυτή καθεαυτή, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που προηγούνται τα οποία ονομάζονται προκαταρκτικά. Ειδικά για τη γυναίκα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά μιας και οι μηχανισμοί της – ας το πούμε έτσι – είναι πιο περίπλοκοι και απαιτητικοί.

Και ποιο είναι το νούμερο 1 προκαταρκτικό που λατρεύουν οι γυναίκες; Ναι καλά κατάλαβες, το στοματικό. Kαι επειδή δυστυχώς για το γυναικείο πληθυσμό αρκετοί από εσάς δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν και πώς να το κάνουν, εμείς είπαμε να σου δώσουμε κάποιες οδηγίες για να καταλάβεις λίγο τι παίζει.

1. Αρχικά, απόλαυσέ το: Ή έστω δείξε ότι το απολαμβάνεις. Σύμφωνα με έρευνες, μόνο το 48% των γυναικών τελειώνουν με την πράξη αυτή καθεαυτή, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε κάποια από το υπόλοιπο 52%. Οπότε αν θέλεις να τη δεις να τελειώνει, στοματικό υποχρεούσαι να κάνεις, διότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, λυπούμαστε που θα στο πούμε, αλλά μάλλον δε θα σου ξανακάτσει.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

2. Να είσαι ευέλικτος: Αγαπητέ μου, μπορεί στην πρώην σου να άρεσε κάτι συγκεκριμένο και να λάτρευε την τεχνική σου, αλλά δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο, και φυσικά δεν έρχονται σε οργασμό με τον ίδιο τρόπο. Οπότε καλά θα κάνεις να γίνεις λίγο πιο ευέλικτος, να δοκιμάσεις και κάτι νέο, εφόσον βλέπεις ότι το πράγμα δεν τσουλάει. Βάλε φαντασία στη γλώσσα σου και όλο και κάτι θα γίνει.

3. Ξεκίνα αργά και τελείωσε δυνατά: Μα δεν είναι λογικό; Το βασικό στο συγκεκριμένο είναι να μην είσαι άγαρμπος. Οπότε, εκτός του ότι θα πρέπει να ξέρεις πότε να χαλαρώνεις και πότε να δίνεις πόνο, θα πρέπει επίσης να ξέρεις και τι να κάνεις και σε ποιο σημείο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μην πέσεις με τα μούτρα από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί στην καλύτερη θα σε κοιτάξει με βλέμμα απορημένο ίσως και τρομαγμένο, κάτι που μάλλον δε θέλεις.

4. Δώστης ελευθερία κινήσεων: Μα αφού τη βλέπεις ότι θέλει να συμμετάσχει, μην είσαι κι εσύ περίεργος. Εφόσον λοιπόν βλέπεις ότι βάζει τα δάχτυλά της στο σημείο 0 (!) τότε άστην να κάνει ό, τι θέλει, γιατί τελοσπάντων δικός της είναι ο οργασμός ό, τι θέλει εκείνη κάνει.

5. Βάλε και λίγη ποικιλία γιατί θα βαρεθεί: Εντάξει καλά είναι και τα κλασικά, πολύς κόσμος τα αγαπάει και τα προτιμάει, αλλά μη μένεις μόνο σε αυτό γιατί στο τέλος καταντάει προβλέψιμο και βαρετό. Άλλαξε και καμιά στάση, βάλτην από πάνω σου, δοκίμασε και τη γνωστή και μη εξαιρετέα 69. Μπορεί να βαριέσαι αλλά… ε μη βαριέσαι τελοσπάντων.


Πηγή