Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ζωή Ασουμανάκη ή αλλιώς “μία Miss Ελλάς στο Survivor”

Έχει αναδειχθεί ως μία από τις 15 ωραιότερες γυναίκες στην πλανήτη και θέλει να κάνει άνω κάτω τον Άγιο Δομίνικο.

Ξέρεις τι είναι καλύτερο από τους παίκτες που βρίσκονται στο Survivor; Οι προσθήκες που γίνονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εκείνοι οι παίκτες που προσγειώνονται στον Άγιο Δομίνικο αφού έχει ξεκινήσει το reality, έχουν αποκτήσει γνώση ως τηλεθεατές για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί και έρχονται για να προκαλέσουν χαμό. Διότι το reality αυτό θέλει: Ίντριγκα.

Ο Ατζούν γνωρίζει από ίντριγκα και reality. Μάλιστα όταν αυτό το πακέτο έρχεται και με ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό, τότε όλα γίνονται καλύτερα. Για όλα αυτά ευθύνεται η Ζωή Ασουμανάκη. Το μοντέλο και Miss Ελλάς 2022 που αναδείχθηκε ως μία ως μία από τις 15 ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, στον διεθνή διαγωνισμό «Miss International 2023», που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Τόκιο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoi Asoumanaki (@zoi.asoumanaki)

Η Ζωή είναι 22 ετών και θα μπει στην ομάδα των “Διασήμων”. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη. Βέβαια, περίμενα να πάω με την πρώτη φουρνιά των παικτών. Έκανα λίγη υπομονή, μπαίνω μετά, χαίρομαι πάρα πολύ, εννοείται, καλό αυτό από τη μια γιατί έχω δει τα πράγματα λίγο πώς είναι, πώς έχουν κινηθεί οι παίκτες, τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoi Asoumanaki (@zoi.asoumanaki)

Η Μις Ελλάς 2022 χαρακτήρισε τον εαυτό της με τρεις λέξεις: «Δυναμική, τελειομανής, πεισματάρα. Με όλους θα μπορούσα να τα έχω καλά, αλλά μην καταπατάς και την καλοσύνη μου, γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη. Από τις αντίπαλες παίκτριες θα έλεγα, μέχρι τα τωρινά δεδομένα, που έχω δει, πολύ καλές επιδόσεις έχει η Δώρα. Δύο φορές που έχει παίξει με τη Δαλάκα, έχει νικήσει και τη Δαλάκα. Κλασικά, ο Ντάνος [είναι ο αγαπημένος μου νικητής από προηγούμενα Survivor]. Είναι ένας παίκτης πολύ προσγειωμένος, είχε έναν στόχο, τα κατάφερε, έγινε πάρα πολύ αγαπητός από το κοινό, οπότε πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να είχαμε μια αντίστοιχη πορεία».

 

 

Αν θέλεις να ρίξεις μια πρώτη ματιά στο τι περιμένουμε να δούμε, τότε πέρνα μία βόλτα από την gallery.

 




Πηγή