Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Άννα Μαρία θα σου κάνει… κλικ με τις φωτογραφίες της! (photos)

Παίρνει -δικαίως- τον τίτλο της πιο “σέξι Ελληνίδας φωτογράφου”

Αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις στα social media γυναίκες με χαρακτηριστικά μοντέλου, που τα περισσότερα -στην εποχή που ζούμε- είναι… ψεύτικα, τότε αυτή τη γυναίκα θα την λατρέψεις.

Με…πλούσιες μεσογειακές καμπύλες, η Άννα Μαρία Αναγνωστοπούλου κάνει… κλικ στους άνδρες με τις σέξι -και όχι μόνο- φωτογραφίες της.

Η 29χρονη με καταγωγή από Σκύρο και Μολάους, ζει στην Αθήνα και ασχολείται 10 χρόνια με τη φωτογραφία. Το εκπληκτικό στην περίπτωσή της είναι πως είναι αυτοδίδακτη, κάτι που δεν θα το πιστέψεις και εύκολα μόλις δεις την επαγγελματική της δουλειά.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Στην Άννα Μαρία αρέσει το να αλλάζει ρόλους, καθώς όπως θα δεις και στους λογαριασμούς της στα social media, πολλές φορές βρίσκεται εκείνη στο ρόλο του μοντέλου και όχι του -μόνο- του φωτογράφου.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Anagnostopoulou (@mariannanagno) στις 29 Ιούν, 2018 στις 3:45 πμ PDT

Η ίδια μιλώντας στο OnSports.gr, δηλώνει ειλικρινής και ανασφαλής, παρά τη συνήθεια της να αυτοσαρκάζεται. Όσο για το δυνατό της σημείο εξωτερικά, αφήνει τους άντρες να το πουν!

Βλέποντας την σέξι Άννα Μαρία, κάποιος ή κάποια μπορεί να πει “μου φαίνεται πως έχει παραπάνω κιλά¨”. Για κάποιους μπορεί ναι, για άλλους όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως εκείνη νιώθει καλά με το σώμα της και πάνω απ’ όλα είναι υγιής. Μάλιστα δεν μας έκρυψε πως στα 19 της, όταν συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς και με πολλά κιλά λιγότερα, δέχθηκε μπούλινγκ!

“Με στήσανε στη γωνία για πράγματα όπως μεγάλα αφτιά, άσχημο χαμόγελο, πολύ αδύνατα πόδια κλπ. Αυτό συνεχίστηκε για χρόνια και μου πήρε καιρό να μάθω να μην με επηρεάζουν τέτοια σχόλια”, αναφέρει η μελαχρινή καλλονή.

Η σέξι φωτογράφος δίνει τη δική της συμβουλή σε όσες κοπέλες δέχονται παρόμοιες συμπεριφορές: “Αποστασιοποιήσου. Μη δίνεις σημασία, μη τα διαβάζεις καν τα σχόλια και μη μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις. Ο άλλος για να σου επιτίθεται, κάτι δεν πάει κάλα μέσα του. Δεν φταις εσύ γι αυτό. Άπλα αγνόησέ τον”.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Anagnostopoulou (@mariannanagno) στις 5 Ιούν, 2018 στις 10:14 πμ PDT

Παραπάνω αναφέραμε τη λέξη ανασφαλής. Γίνεται να είναι ανασφαλής μια γυναίκα που κάνει τόσο σέξι και ωραίες φωτογραφήσεις; Και όμως γίνεται με την 29χρονη να δίνει τη δική της απάντηση: “Εχω υπάρξει υπέρβαρη, έχω δεχτεί μπουλινγκ και δεν είχα και τη στήριξη που έχουν άλλα παιδιά μεγαλώνοντας, που οι γονείς τους τους λένε συνέχεια πόσο όμορφοι είναι, πόσο καλοί μαθητές, ποσό έξυπνοι κλπ. Ε όλα αυτά σου αφήνουν κάποια κατάλοιπα. Μάλιστα, όταν κάνω προσωπικές φωτογραφίσεις, δεν θέλω να γίνεται πολύ φώτοσοπ. Το φώτοσοπ είναι κι αυτός ένας παράγοντας που μου γα..σε την αυτοπεποίθηση στο παρελθόν, γιατί κάνεις διορθώσεις και λες “πωπω για δες, αν ήταν η μύτη μου λίγο πιο μικρή θα ήμουν πιο όμορφη. Άρα η μύτη μου δεν είναι ωραία” και πάει λέγοντας”.

Όσο για το τι άλλο κάνει σήμερα η Άννα Μαρία; “Έκανα 12 χρόνια παραδοσιακούς χορούς, πιάνο και φωνητική. Πλέον όταν δεν κάνω edit, βλέπω σειρές. Α, και σιχαίνομαι τα κλαμπ όπου συχνάζει πλέον το 80% των Ελλήνων της ηλικίας μου”.

Αν έχεις “νιώσει” ξανά την μεσογειακή… παραζάλη της Άννας Μαρίας, ίσως είναι από το περιοδικό MAXIM όπου είχε κάνει topless φωτογράφιση ή από άλλα δεκάδες άρθρα που της έχουν αφιερώσει το διαδίκτυο. Όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίσεις και το αν θα έκανε: “Έχω κάνει και θα έκανα ξανά, αρκεί να υπήρχε καλό concept και εμπιστευόμουν τον φωτογράφο”.

Και τώρα φίλε αναγνώστη κάτι που ίσως σε ενδιαφέρει. Η γυναίκα αυτή είναι ελεύθερη (πόσο θα είναι ακόμα δεν ξέρουμε). Αν θες περισσότερη… απόλαυση πέρα από τις φωτογραφίες που θα δεις στη gallery, μπορείς να δεις τα προφίλ της στο Instagram. Το προσωπικό της ΕΔΩ και το επαγγελματικό της ΕΔΩ. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην ζαλιστείς…

 

 

 

 

 


Πηγή