Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η δύναμη της Supergirl ήταν πάντα το sexiness

Το ότι πετάει, μπορεί να σηκώσει ολόκληρο πλανήτη και να ρίξει λέιζερ με τα μάτια δεν είχαν ποτέ τόσο σημασία.

Δεν αποτελεί νέο ότι η Supergirl είναι ίσως από τους πλέον αδικημένους χαρακτήρες της Dc Comics, ασχέτως αν σε δύναμη κοντράρει τον Σούπερμαν και βάζει κάτω κάθε superhero ή supervillain βρεθεί στον διάβα της. Φαίνεται πως το γεγονός ότι κάθε ταινία στην οποία συμμετείχε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας αποδείχτηκε μάπα (βλ. την original ταινία του 1984 ή το The Flash του 2023) ήταν ισχυρό σαμποτάζ για την Woman of Steel.

Δείτε εδώ το βίντεο με την Justice League των 90’s 

Με το DCU να ετοιμάζεται για αναδιοργάνωση και τις φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα των γυρισμάτων του Superman: Legacy, είδαμε την Milly Alcock (House of Dragon) η οποία θα φορέσει την κόκκινη κάπα, την φούστα και την κολλητή γαλάζια μπλούζα με το «S» στο στήθος και αισθανθήκαμε ότι επιτέλους έφτασε η λύτρωση για την Kara Zor-El.

 

 

Ρίχνοντας μια ματιά σε όλες τις Supergirls μέχρι σήμερα, από την ορίτζιναλ Helen Slater μέχρι και την Sasha Calle, θυμόμαστε στο παρακάτω άλμπουμ γιατί η Kara Zor-El είναι από τις πιο σέξι και ταυτόχρονα αδικημένες υπερηρωίδες της μεγάλης οθόνης.

 


Πηγή