Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ειρήνη θα σε μαγέψει με τη φωνή της και όχι μόνο!

Είναι από τις γυναίκες που έχουν και φωνάρα και κορμάρα.

Η όμορφη Ελληνίδα έχει καταφέρει να προκαλέσει… χαμό στα social media, καθώς οι φωτογραφίες της αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό. Βλέπετε, η καστανή καλλονή διαθέτει τρομερές αναλογίες, αλλά και εξωτική ομορφιά.

Η γλυκιά Ειρήνη Παπαλύρα Τζάκρη, για την οποία και σας γράφουμε, κάνει παραδοσιακούς χορούς, ενώ για μία επταετία έκανε πιάνο και χορωδία και για έναν χρόνο πήγε σε ωδείο στην Θεσσαλονίκη.

Στόχος είναι να ασχοληθεί με την λογιστική και τα χρηματοοικονομικά, χωρίς να αφήσει το χόμπι της που δεν είναι άλλο από την μουσική. Ένα απ΄οτα όνειρά της είναι να κάνει πολλά ταξίδια και να γνωρίσει διαφορετικούς πολιτισμούς, αλλά και να συνεχίσει με την μουσική και να μάθει κι άλλα όργανα, αλλά και άτομα που τους ενδιαφέρει η μουσική.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Το δυνατό της σημείο είναι πως είναι από τα άτομα που πάντα προσπαθούν να εκπέμπουν θετική ενέργεια, ακόμη και σε στιγμές που δεν είναι καλά ψυχολογικά, ενώ εξωτερικά, το βλέμμα της, γιατί μπορείς να καταλάβεις πολλά.

Όσον αφορά στο τι κοιτάει σ’ έναν άνδρα; Η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση, αλλά δεν είναι αυτό που την κρατάει. Αυτό που θέλει είναι να την κάνει ο σύντροφός της να νιώθει άνετα και να γελάει, μια και δεν της αρέσουν οι υπερόπτες και αυτοί που θέλουν μόνο οι ίδιοι να περνάνε καλά, ενώ σιχαίνεται την αδιαφορία, η οποία είναι μειονέκτημα.


Πηγή