Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η Κάτια και η Σοφία είναι το… δίδυμο που θα ήθελες να βλέπεις κάθε μέρα (photos)

Προσπάθησε να μην κάνεις πονηρές σκέψεις!

Σίγουρα θα σου έχει τύχει στο δίπλα τραπέζι να υπάρχουν 2 όμορφες φίλες και να σκεφτείς από μέσα σου «τώρα σε ποια να την… πέσω;». Ακριβώς σε αυτό το δίλλημα θα βρεθείς αν ποτέ συναντήσεις αυτές τις 2 καλλονές.

Κύριοι, να σας γνωρίσουμε την Κάτια και τη Σοφία, τη Σοφία και την Κάτια. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η αλήθεια είναι πως ίσως να μην χρειάζονται συστάσεις, καθώς υπάρχει περίπτωση να τις έχεις δει από κοντά σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, στα social media ή στην τηλεόραση.

Η κάθε μία, έχει τη δική της… χάρη και τη δική της ξεχωριστή ομορφιά. Έχουν όμως δύο κοινά. Είναι κολλητές φίλες και ελεύθερες (!) και όπως θα δεις και εσύ πρόκειται για ένα «καυτό» δίδυμο. Ας γράψουμε 2-3 λογάκια για την κάθε μία, σε περίπτωση που δεν τις γνωρίζεις.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Ξεκινάμε -με τυχαία σειρά- με την Κάτια Πιπέρογλου η οποία σπουδάζει στο Πολιτικό της Νομικής. Γνωρίσαμε το 24χρονο μοντέλο από τη συμμετοχή της στο Greece Next Top Model. Η Κάτια μπορεί να μην μπήκε στο σπίτι, αλλά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες της και συνεχίζει στο χώρο του μόντελινγκ, δουλεύοντας παράλληλα σε μαγαζί εστίασης στη Γλυφάδα.

Σειρά της Σοφίας Φυρού. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ίσως να την είδες σε κάποιο βίντεο από… Μύκονο μεριά. Αν την είδες, τότε σίγουρα θα κόλλησες τα μάτια σου πάνω στην οθόνη. Πλούσια τα… ελέη της 23χρονης καλλονής, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και της αρέσει να γυμνάζεται όλη μέρα!

Τέλος τα λόγια. Δες το απόλυτο «καυτό» δίδυμο σε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

 

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!


Πηγή