Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η μόνη επιτυχία του Madame Web λέγεται Sydney Sweeney

Η hot ηθοποιός «δίκασε» την τελευταία της ταινία και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε μαζί της.

Υπάρχει μεγαλύτερη ταινία-παρακμή από το Madame Web; Εννοείται πως όχι. Πρόκειται για το φιλμ τoυ Spider-Verse της Marvel που κατάφερε να κάνει την προηγούμενη «πατάτα» της, το Morbius να δείχνει οσκαρικό μπροστά της.

Μετά από τέτοια αποτυχία, κάθε συντελεστής και μέλος της ταινίας είναι βέβαιο ότι θα ήθελε να μην έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

 

 

Πέρα από την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Dakota Johnson η οποία περισσότερο λαμπερή ήταν στην επίσημη πρώτη του φιλμ παρά στο ίδιο το έργο, έφτασε η στιγμή και για την πραγματική ατραξιόν του έργου, την Sydney Sweeney, να μιλήσει για το Madame Web.

Ήξερες ότι η Sydney Sweeney φτιάχνει αυτοκίνητα;

Η 26χρονη σταρ, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να αναλωθεί σε περίεργες δηλώσεις, ούτε και να κράξει κάποιον.  

«Απλώς προσλήφθηκα ως ηθοποιός σε αυτό, οπότε συμμετείχα σε ό,τι επρόκειτο να συμβεί» δήλωσε στους Los Angeles Times δείχνοντας ότι δεν την πολυένοιαξε κιόλας που απέτυχε η ταινία. Ενδεχομένως, να ήταν καλό για την ίδια η τόσο αρνητική δημοσιότητα και οι κακές κριτικές της ταινίας, καθώς βρήκε ευκαιρία να λάμψει. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η δημοτικότητά της έχει ανέβει στα ύψη τελευταία με τη θυελλώδη εμφάνισή της να έχει καταφέρει να αποσυντονίσει ολόκληρη την κοινή γνώμη των ΗΠΑ.

Εμείς πάντως συνεχίζουμε να αποθεώνουμε, και την περιμένουμε να παίξει και σε άλλες μεγάλες παραγωγές. Όπως την θαυμάσαμε σε εκείνην την επίσημη πρώτη της ταινίας:

 


Πηγή