Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι θέλει να γεράσει με ειρηνικό τρόπο

«Είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα», σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξη.

Γεια σου Μόνικα Μπελούτσι, που σε θέλουν όλοι οι… άντρες. Αλήθεια υπάρχει κάποιος εκεί έξω που τολμάει να ξεστομίσει πως δε θα ήθελε να περάσει ένα βράδυ (γιατί όχι περισσότερα;) με την Ιταλίδα σταρ; Η 59χρονη ηθοποιός δεν είναι απλώς όμορφη και γοητευτική. Γνωρίζει τα όριά της και αυτή η ωριμότητα είναι το κάτι παραπάνω. 

Μάλιστα το απέδειξε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle Spain, η οποία συνοδεύτηκε από μία αποκαλυπτική φωτογράφιση. «Είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Letizia Carnevale – Make Up Artist (@letiziacarnevale)

 

 

«Είμαι σαν όλους τους άλλους, λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν».

Τι έχει να πει στη Gen Z η Μόνικα Μπελούτσι;

Μετά από ερώτηση που δέχτηκε για το αν η ομορφιά έπαιξε ρόλο για την επιτυχία της, η Μόνικα Μπελούτσι απάντησε: «Είμαι 59 ετών και εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε δεν νομίζω ότι πρόκειται μόνο για την ομορφιά. Η αρχική περιέργεια καταλήγει στο κενό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτήν. Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 ετών δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20 ετών».

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Letizia Carnevale – Make Up Artist (@letiziacarnevale)




Πηγή