Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Χριστίνα είναι γλυκιά σαν… μέλι!

Με αυτή τη γυναίκα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς ποτέ!

Η πανέμορφη μελαχρινή είναι βέρα Θεσσαλονικιά και αν ρίξεις μια ματιά στα πράγματα που έχει κάνει θα σε πιάσει μία… ζαλάδα. Η 28χρονη καλλονή έχει σπουδάσει θεατρολόγος στο ΑΕΙ Πατρών και ηθοποιος στη Δραματική σχολή Ίασμος στην Αθήνα και τα περισσότερα χρόνια της τα έχει ζήσει στην πόλη της Αχαΐας και την πρωτεύουσα.

Πάντως, στην πόλη της, την Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε ως ρεπόρτερ στο κανάλι Μακεδονία TV και την εκπομπή «Όλα Καλά», ενώ πρόσφατα πέρασε με 72% στο τελικό επιλογής νέου μέλους για την ομάδα του Λιάγκα στην εκπομπή Late Night Show αλλά δυστυχώς κόπηκε.

Η γλυκιά Χριστίνα Λυκοπούλου, για την οποία και σας γράφουμε, ευελπιστεί σε ένα νέο concept ώστε να της δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθεί με το κομμάτι της παρουσίασης. Ακόμα, εργάζεται πολλά χρόνια στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων σε διάφορα μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι στη Μύκονο.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Όμως, οι ασχολίες της μελαχρινής δεν σταματούν εκεί, καθώς έχει δικά της μελίσσια στην Έδεσσα και ασχολείται και με την παραγωγή μελιού. Μάλιστα, είναι κάτι που το λατρεύει, ενώ τελευταία ξεκίνησε να δουλεύει σαν beauty blogger στο Instagram.

Το ευχάριστο με την Χριστίνα είναι πως δηλώνει ελεύθερη και πιστεύει πως το δυνατό της σημείο εξωτερικά είναι το χαμόγελο και το καθαρό βλέμμα που έχει, ενώ εσωτερικά η υπομονή της και πως δεν είναι καθόλου εγωίστρια.

Δείτε…


Πηγή