Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Alessandra Ambrosio έκανε sexy την Grêmio

Εμφανίστηκε στους δρόμους του Παρισιού με τη φανέλα της Grêmio και η μπουτίκ λογικά θα ξεπουλήσει.

«Με την Grêmio, όπου κι αν είναι η Grêmio». Το μότο της ομάδας από το Rio Grande do Sul έκανε πράξη με τον καλύτερο τρόπο η Alessandra Ambrosio. Το supermodel από τη Βραζιλία εμφανίστηκε στους δρόμους του Παρισιού φορώντας την εμφάνιση της Grêmio κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν μέρος της καμπάνιας της Brahma (βραζιλιάνικο brand μπίρας) και η οποία ήθελε να ενθαρρύνει τη χρήση της φανέλας της ομάδας σε κάθε περίσταση. Η Alessandra Ambrosio προσκλήθηκε από τη γνωστή ζυθοποιεία να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο look που αντιπροσωπεύει το πάθος των Βραζιλιάνων. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

 

“Εμείς οι Βραζιλιάνοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Εκτός από το ποδόσφαιρο, είμαι παθιασμένη νε τη μόδα. Και, ενώνοντας αυτούς τους δύο κόσμους, η μπίρα Brahma με προσκάλεσε να συμμετάσχω σε αυτό το απίστευτο έργο που επιδιώκει να ενώσει αυτά τα δύο πάθη! Τώρα, όλοι θα μπορούν να φορούν την αγαπημένη τους ομάδα παντού”, σχολιάζει η Alessandra Ambrobio και δεν μπορείς να διαφωνήσεις.

Alessandra Ambrossio1

Το επιτυχημένο μοντέλο είναι οπαδός της Grêmio και η εμφάνισή της ήταν μία ωδή στη βραζιλιάνικη πολιτιστική συμπεριφορά. 

Ας πιούμε μία μπίρα Brahma σ’ αυτό.




Πηγή